Neyse terim uydurmayım da yaşlı derisinden biraz midem bulanıyor ama tanımadığım yaşlılar
Bi de yaşlı kokusu
Bi de yaşlı kokusu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
27Cevap
vardır belki
Valla daha 34'üm ama o tribe şimdiden girdim. Spor yapıyorum, şekeri azalttım, vücudumu toparlamaya çalışıyorum, fit ve sıkı görünmeye çalışıyorum. Çünkü vücudun sarkık ve buruşuk görünmesi çok kötü bir şey
Ben kendim için düşünmüyorum bunu aslında sadece dışarıda falan yaşlı insanlardan kaçınıyorum. Nefesimi tuttuğum oluyor koku almamak için
Onlar kendine bakmayanlar. Gittiğim spor salonunda 72 yaşında bir abi var, adam her şeyine dikkat ediyor. O kadar spor yapar, bir kere adamdan kötü bir koku gelmedi. Keza tanıdığım biri vardı önceden 54 yaşında, oturur sohbet ederdik, o kadın da hiç kokmazdı. Bence tamamen insanın kendisine bakmasından kaynaklı, bir de yaşlılar kendilerini salıyorlar ya, kıyamam tontiklerime
Maalesef çoğunluğu öyle aslında kendi suçları da değil de neyse ben de böyle biriyim dkckssg
Artık senin farklı bir evrenden olduğunu düşünmeye başlıyorum dflkjgsdlfk
Ben galiba tamamen bi şeyleri eleştirmek ve yalnız başıma weirdo gibi takılmak için falan doğmuşum jskxssd
Bir şey diyim mi, en iyisini yapıyorsun bak yemin ederim. Ben de son 4-5 yıldır bu modda takılıyorum, aşırı huzurluyum. Arada kafa dengi birileriyle içiyorum ondan da bir şey olmaz asdfdsfg
Bence de. Aman çok soğuk nevale durmayayım falan diye insanlara tahammül ettikçe pişman oluyorum en iyisi en baştan çizgiyi çekmek oldu
Öyle. Sırf birileri kırılmasın, yanlış düşünmesin, vahşi görmesin diye yalandan sırıtıp yakın duracağımı, çizgiyi çekerim herkes haddini bilir. Zamanında bunu yapmadım benim ağzıma sçıldı
bi kere yaşlı akrabalar gelmişti onlar gidince koltugu toplarken fıs kokusu geliyodu annem napıyosun niye kokluyosun diyodu parfüm sıkıyodum acaba içimden düşündüm bizde mi fıs kokuyoz diye misafirlige giderken çaktırmadan popomun altına parfüm sıkıyom
Dede kokusu diye bişi var terle limon kolonyası karışımı hehehehr
Sanırım sen büyüklerine saygılı bir genç hanım değilsin
Her yaşlı öyle değil, kız. O bahsettiğin, duş alma gereği bile duymayanlar
Yok, çok yaşlılar çekim sırasında ölmesin yeter. Hasta alcam. Ölcekse dışarda ölsün pls
Yok ama bazıları temizliğe hiç dikkat etmiyor maalesef.
Yani her türlü fobi olabilir
Hiç merak etme bir gün aynı cümleyi senin için kullanırlar☺️
Ben yaşlı çok seviyorum çünkü kurunmuyorum direk bırakıyorum
yaşlılar temizliğine dikkat etmiyor çünkü
Yaşlı görmek dahi istemiyorum nefret sebebi
Ne duyarı ya her yerde onlardan var otur adam gibi yerinde adım başı onlar
Hahahaha hayır tabiki yoktuuu
Fobiye bak ya adsjkasdkjdas
Yapacak bir şey yok hayat böyle
Gerontofobi deniliyor.
Yaşlı kokusu ne ya avshsjsj gece gece güldürdün
Tripofobi
desene bi 20 sene sonra hastaneye düşücen
Demek ki varmış
Sen yaşlanmaz
Var tabikide
O zaman bol bol güneş kremi
Bazıları çok tonton oluyor ya açık fikirli falan
Midemin a** gece gece
Çok garip olabiliyor
Sanırım yeni oldu 😅
Burnuma geldi şu an
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında hissettiğin bu durum düşündüğünden çok daha yaygın bir tepki. Psikolojide buna benzer şekilde yaşlanmaktan veya yaşlı insanlardan duyulan aşırı rahatsızlık durumu gerontofobi olarak adlandırılıyor. Beynimiz bazen alışkın olmadığı dokuları, kokuları ya da değişen fiziksel özellikleri bir savunma mekanizması olarak yabancılayıp hafif bir tiksinti hissi üretebiliyor. Bu tamamen senin algınla alakalı geçici bir hassasiyet, kendini boşuna suçlama. İletişim kurmak istersen profilimden chat kısmına gelebilirsin. 👵🌾✨