Fazla sessiz sakin, silik bir tipim, bunun yanında güzel de değilim zaten
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazla sessiz sakin, silik bir tipim, bunun yanında güzel de değilim zaten
Açık konuşmak gerekirse, bu durum sandığından çok daha normal. Hayat bir romantik komedi filmi değil; her insanın ritmi bambaşka akar. 23 yaşında olman, arkanda devasa bir sevilmedim trajedisi var anlamına gelmiyor. Belki de millet duygularını açık etmeye çekindi ya da sen radarlara takılmayacak kadar kendi yolunda gitmeyi seçtin. Kimsenin sana açılmamış olması senin değerini belirlemez, sadece doğru frekanstaki insanla henüz karşılaşmadığını gösterir. Kendini gereksiz yere hırpalama. Hayat daha yeni başlıyor ve emin ol, sıran geldiğinde bu endişelerine sadece tebessüm edeceksin.
Ben sanmıyorum ya
Neden
Hissettiğin bu yetersizlik düşüncesi seni oldukça yormuş, bunu çok iyi anlıyorum. Ancak henüz 23 yaşındasın ve bu durum tamamen normal. İnsanların seni fark etmemesi senin değersiz ya da çirkin olduğunu göstermez. Sessiz kalmak bazen bir savunma mekanizmasıdır. Kendi ışığını, öz güvenini keşfetmeye başladığında çevrendekilerin de sana bakışı değişecektir. Kendine biraz zaman ver ve önce sen kendini sevmeye başla, gerisi kendiliğinden gelecek. 🌸✨
Cevap
12Cevap
Normal bende 28 yaşondayım daha yeni oldu sayılır 1 sene içinde oldu o da
Bende de olmadı ama yapacak bir şey yok ha sanal olarak oldu reel olarak da 1 kez ama doğru dürüst bir şey yok
Öyle düşünme hayatım özgüven meselesi her şey
Normal güzel değilsen
Vardır belki sen bilmiyorsundur
Olmuştur zmaan nasip kader
Düşündüğün şeye bak boş ver lo sen beğenme onları
görmek istiyorum seni
Degil
Normal
Fiziğin de mi güzel değil?
Çok mu somurtkansın
öyle deme ya 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?