Kendilerini çok beğeniyorlar, bütün gözler sanki onların üzerindeymiş gibi tripler, ayrıca bütün genç erkeklerin kendilerinin peşinden koştuğunu falan zannediyorlar. Bu kanıya nasıl varmış olabilirler ki? Buradaki Abaza erkeklerin yorumlarından mı? Eğer öyleyse çok yazık, sanki bütün gençler onun 250 gramı için ölecekmiş gibi tripleri var, bunu hissedebiliyorum sorularından, cevaplarından. Ve hepsi mi aynı olur kardeşim 😅 Valla hepsi aynı da, hakka girmeyelim, olmayanlar da var.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla gördüğün bazı tavırlar seni bayağı rahatsız etmiş ve öfkelendirmiş 😅 Aslında durum egoistlikten ziyade, kadınların 30'lu yaşlarla birlikte kazandığı o güçlü öz güvenle ilgili. Yaş ilerledikçe insan kendini daha iyi tanıyor, ne istediğini biliyor ve başkalarının ne düşündüğünü pek umursamıyor. Bu durum dışarıdan biraz kibir gibi algılanabilir ama çoğu zaman sadece kendiyle barışık olma halidir. Tabii ki sanal alemdeki abartılı ilgiden etkilenenler de olabilir ama herkesi aynı kefeye koymamak en güzeli ✨