Kişilik & Karakter konusunda 26,8b cevap paylaştı.
Sezdim önceden görsel hafızamla gördüm eski anıyı yardakçısın da şüphelendim baya seneden sonra sinirli baktım hep tuzak da o yüzden soğukkanlı oldum karşı taraf tepki vermemi bekledi vermedim çünkü oyunu biliyordum ve tabiki aynı şey değil olsa sakin olamazdım muhakkak korkardım ağlardım dua ederdim travma yaşardım yine yaşadım ama bu kurtulmanın mutluluğuydu bu sayede herşeyi hatırladım daha fazla bilgi oldu elimde tur olayından biliyordum o göz temasının farkındaydım oyunun turdan iyi biliyordum o kişi aşık etmeye çalıştı maalesef oldum da bu korkutmak istedi başaramadı bu kez çünkü amaç susturmaktı eski tuzağa düşseydim ne olurdu muhakkak bayram yaşanırdı susturdum korkuttum aile mutlu olurdu biz ailece mahvolurduk bunlar mutlu olurdu ikinci gün kendini ele verdi yine aynı hareketler yine ele verdi biz bir yerdeydik geldik sonra ve son gün kendini ele verdi tam oyunu belli oldu ne planladığını gösterdi saolsun yani kendi tuzağıyla kendini bitirdi gözümde yani ne plandığını hal ve hareketleriyle göstermek zorunda kaldı çünkü merve ablası bu kez tuzağa düşmedi çünkü oyunlarını sezdi her zaman ki gibi ya amaç düğünde yardakçısı beni tuzağa düşürmesiydi olmayınca kendi plan kurdu yanına birini almak istedi yine o kişi istemedi tek kaldı tek başına çabaladı iki tuzak da planlıydı amaç merve ablayı kötü göstermek bir de bakın erkeklerle konuşuyor iki de kendini temize çıkarmak o tuzağı kuruyor ki ben yukarı kata çıkayım insanlar ne sansın? kız geldi dedirtmek aslında öyle değil o sapık bu ortaya çıkmasın planı Allah izin vermedi planlarına saolsun çünkü iyinin yanında kötünün değil