Çirkin olduğum müddet kimsenin beni sevmeyeceğini biliyorum ve üzülmemek için duygusal olarak beklentiye girmek istemiyorum, saçma avutma cümleleri de duymaktan bıktım mantıklı bir karar değil mi
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkin olduğum müddet kimsenin beni sevmeyeceğini biliyorum ve üzülmemek için duygusal olarak beklentiye girmek istemiyorum, saçma avutma cümleleri de duymaktan bıktım mantıklı bir karar değil mi
Ben de çirkinim ve senin gibi düşünüyorum aslında bir ilişki yapma düşüncesine hiç sahip olmadım çünkü bana o gözle bakan biri olmadı nede olsa ilişki karşılıklı bir şey bu yüzden bu yaşta hâlâ sapım güzel bir mesleğim yani paramda olmadığı için hiç umudum yok eğer mesleğin iyiyse şansın olabilir ya da sadece kendini çirkin sananlardansındır bilemiyorum makyajın bile değiştiremediği tek canlı benmişim gibi hissediyorum
Sana sarilmak istedim şu an o kadar aynıyız ki
Ben de sarılmak istiyorum ne yapacağız yaşıtlarım kitap gibi olan aşk hayatlarını anlatıp sohbet ederken o kadar hayattan dışlanmış hissediyorum ki sanki sevmeye hakkım yokmuş beni seven biri olsa ayaklarına çökmek zorundaymışım gibi hissediyorum en kötüsü de herkes güzelsin diye yalan söylüyorlar eminim bizim gibi hissedenler vardır yapabileceğimiz tek şey yaşamaya devam edip güçlü kadın olmak
Güzel olmadığın için sen kendini sevemiyorsun. Kendini sevmediğin için bsşkalarinin sevemeyeceğini düşünüyorsun. Sevmek güzellikle alakalı değil ki. İlk baştaki 🍆 çekimine etki eder sevmek yaşanılanlarla olan bir şey. Sevdiğim çoğu kız çirkindi. Ha tabi duygu olunca güzel görüyorsun
Bak kizlarin çirkin olduğunu soyluyorsan seviyorum diyemezsin beğeni duymuyorsan sevgi de hissedemezsin benim yuzume beğeni duymayan erkeğin benimle de işi olmaz
Çirkin olduğumun farkındayım ama kendimi seviyorum
Sevmiyorsun. Genelde sosyal medyadan muhabbet edip iletişim kurup sonradan reele döktüğüm ilişkilerim oldu. Reelde buluşunca muhtemelen daha da çirkin olsalar da kafam da kurduğum kişi olarak onları görecektim. Duygum bitince çirkin olduklarını fark ettim. Eskisi gibi güzel görmeyi bıraktım. Ortalama kız oldular bazense çirkin
Hayır kendimi seviyorum ama yüzümün guzellik algilarina uymadığını ve erkeklerin beğeneceği yuze sahip olmadığımı biliyorum🫶
Dm den at bakım bi abartıyorsun bence. Kendini sevsen çok çirkin olup kendine Adriana Lima muamelesi yaparsın. Sorunun ilgi görmemiş olman gibi. En azından ben öyle hissediyorum
Attim
Anlıyorum, bu düşüncelerle yüzleşmek gerçekten yıpratıcı olabilir ve beklentiye girmemek istemen doğal bir savunma mekanizması. Ancak, insanlar arasındaki bağlar sadece dış görünüşten ibaret değildir, derinlikleri ve uyumları da vardır. Belki biraz daha farklı bir açıdan bakmak sana iyi gelebilir. 😊💖
Cevap
6Cevap
Belkide güzelsin ve senden hoşlanan birisi var özgüvensiz olma
Hayır güzel değilim hoşlanan da olmadı herkes çirkin olduğumun farkinda
Çirkin oldugumun farkında olmamın nesi kötü
Hayır alakası yok sadece güzel degilim
Olmaz ne icin
https://ibb.co/JRRMHqDz
https://ibb.co/JwswXx6t
İkinci fotoyu yan profilimi gor diye attim
Hiçbir erkek özel olarak bu yuze bakıp begeni duymaz anca yokluktaki nefes alsın yeter diyen bir erkek makul biriyim diye katlanir beğeni duyup sevmez
Çirkin olduğumu kabul edip olgun bir şekilde ilişkinin benlik olmadığını kabul edip hayatıma bakmamin nesi özgüven eksikliği oluyor , ezbere konusuyorsun
Güzel degilim kime sorsan güzel olmadığımı bilir zaten sen fazla pozitifcisin
https://ibb.co/7NpLDFRr
Al sana guzellik
Bu yuzun begeni duyulcak nesi var mesela
https://ibb.co/tMHghFsZ
Ben full makyajla da cirkinim
Sen gorun bence sen hariç herkes güzel olmadigimi kabul etti bi sen inkar ediyorsun
Dmde çoğu kişi güzel olmadığımı söyledi sadece fazla çirkin değilsin normal cirkinliktesin dediler
Başka soru sormuştum bugün
Estetik oldugumda ikna olucam🥰
https://ibb.co/PzvbR2kt
En azindan mutlu bir şekilde yasarim
Evet
Estetik olup guzellesemezsem kimse benle evlenmiycek bile çocuğun benzeyip benzemeyecegini dusunemem
Çirkinim diye kim tercih eder ya
Hayır ama güzel olmadığımı biliyorsun inkar etmen daha kırıcı
Çirkin olduğumu degistirmiyo ama dışardaki kızları gormuyorsun herhalde
Bende makyajliyim bir kilo fondöten var ama ona rağmen güzel olamiyorum
Özgüvensizliğinin, kendine düşmanlığının sebebi ne?
Cirkin olmam diyorum ya
Kim söyledi çirkin olduğunu?
Kendim farkindayim
Kimse durduk yere kendine çirkin demez. Bir zamanlar kendini dünyanın en çirkin insanı olarak gören biri olarak söylüyorum.
Hayır farkindaligim yüksek ve çevreme bakınca kendimin güzel olmadığını anlamak zor değil
Kimden duydun bunu peki?
Birinin demesine gerek yok gordukce anliyorsun
Ne gördün onu anlat. Mesela ailenden başla. Onlarla da sorunun var senin.
Geniş ucu dusuk kemerli büyük bir burnum var agzim küçük dudaklarim yok denecek kadar ince, dişlerim çarpık, çenem geride, yuz hatlatim belirsiz ve tombul
Saçmalama kız hepimiz güzeliz sadece onlar haketmiyor
🤣🤣
Ben değilim bacim
Saçmalama sen öyle görüyorsundur ya da özgüvenini yok etmişler
Ozguvenliyim be cirkin oldugumu bilmem kotu birsey degil
Ama kendini öyle şartlama illa seven biri çıkar
Yok canim cikmaz emin ol
Ilginv bi dusunce qma illqki begenen cikar
İmkansix
Degil gel tanisalim
İstemez
Yanlış düşünüyorsun
Sebep
Ozguvenim yerde değil sadece çirkin olduğumun farkindayim🫶
Güzel bulunabilecek özelliklere ve yuze sahip değilim bunun nesine inanmiyosun imkansız mi
Bakimliyim ama yuzum cirkin kabullen lutfen🥹🙏
Beğeni duyulacak bir yüz mu sence kanka
Niye
Kac yasindasin ki sende
20
Kesin cok guzel sin ya
Bu senmisin
Bebek guzelsin
Kanka buna güzel diyorsan ağır yokluktasin
Yeminle diyorum
Her kiz guzeldir
Ben degilim