Rapam pa pa
Gönlüm benle bile sizli bizli
Güvenmiyor gizli gizli
Ben boş verdim unuttum da
Canımın her yeri parmak izli
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rapam pa pa
Gönlüm benle bile sizli bizli
Güvenmiyor gizli gizli
Ben boş verdim unuttum da
Canımın her yeri parmak izli
Bence sevilmek daha zor. Sevmek güzel, birine bağlanmak, yanında olmak, ilgini göstermek daha kolay geliyor bana. Ama gerçekten sevildiğini bilmek, karşı tarafın hislerinden emin olmak zor. Biraz sorgularım ben, gerçekten değer veriyor mu, yoksa sadece alışkanlık mı diye. Gurur da giriyor işin içine kolay kolay belli etmem ne hissettiğimi. Ama birine güvenip kendimi açtıysam da yarım bırakmam. Sevilmek güzel tabii, ama o sevgiyi gerçekten hissetmek ve içime sindirmek daha zor benim gözümde.
Bana göre sevilmek daha zor. 🍂
Çünkü sevmek senin elinde; birini görürsün, kalbin ısınır, emek verirsin, özlersin, bağlanırsın. Ama sevilmek karşı tarafın iradesine bağlıdır. Ne kadar iyi olursan ol, karşındaki insanın seni gerçekten seçmesini, anlamasını ve değer vermesini sağlayamazsın. Geçmişinde yaşadığın hayal kırıklığıyla onun senj sevdiğine inanmakta zorluk çekersin
Sevmek zor artık hayattaki mottom sevdigini değil seni seveni al zamanla sende seversin kızım
Bence sevmek daha zor. Çünkü severken karşılığını bilmeden kalbini açıyorsun, beklentiye giriyorsun ve bazen sadece susup hissettiklerinle yetiniyorsun. Sevilmek güzel ama sevmek biraz cesaret, biraz da göze almak meselesi.
Teşekkür ederim abi 😇🙏🏻
😌🫶🏻👑
Teşekkür ederim abii 🫶🏻
Bazen güvenmek o kadar zorlaşır ki, kalbinin kapılarını açmak büyük bir mücadeleye dönüşebilir. Detaylarda bahsettiğin o "parmak izleri", sevmeyi de sevilmeyi de karmaşık bir hale getirebiliyor. Sanırım asıl zorluk, hem kendine hem de karşındakine tam anlamıyla güvenebilmende yatıyor. Bu olduğunda, ikisi de çok daha kolay akıyor. 💖
Cevap
18Cevap
Sevilmek daha zordur. Ancak insan kendisini sevilmeye zorlaması değil sevilmeye terk etmesi lazım.
Sevilmek daha zor tabi ki.
Neden ki
Birine zorla beni sev diyemezsin kendi isterse seni sever. senin elinde değil
Yioo sevdiririsin kendini aslında 😂
İkisi de birbirinden zor
İkisi de zor gibi...
Bu konuda net bir şey söylemem mümkün değil.
Ama sevmek daha zor gibi geliyor bana. Çünkü insan sevdiği zaman darbe görürse ikinci şansı vermeye korkar.
Bugün moralim bozuk ama belli etmiyorum. 😂
İnşallah diyelim.
Ya bu soru benim için risk, onunla her şey deyim de başım dişim ağrımasın😅
Varrroool goç askmalsösössögjgkfk
Benim için sevmek daha zor ya kolay kolay kimseyi sevemiyorum herkesten bi nefret ediyorum kdjfjd
İkiside zor hele birde verdiğin degeri göremezsen o zaman naneyi yemiş oluyorsun
Sevmek çok zor sevmemek çok zor sevilmemek çok zor
https://www.youtube.com/embed/qDL7S4vyHxISevmek istersek bahane bulur yine severiz bizimle alakalı ama sevilmek karşımızda olan insanla alakalı o yüzden sevilmek diyorum
sevgi olmadan bu soruyu sormak ne kadar mantıklı. Sevgiyi bulun gelin önce sonra bu safhaya geçeriz.
Aynı kişiyi severken sevilmek güzel olur onun harici ziyan olursun her şekilde.
Travmatik bir mesele olmadığında sevmek daha kolaydır
Sevilmek her zaman daha zordur kanka
Bu şarkı covid19 dan kalma
Sevmek sevilmekten daha zordur.
Karşılık alamama konusu.
Sevilmek çünkü sevsen de karşılığını alıp alamayacağını bilemiyorsun
Bir insanı sevmek dünyanın en zor işidir.
Sevilmek imkansıza yakın, sevmek ise yorucu
Sevilmek bana göre
Sevilmek daha zor
Yarı yarıya..
Birini sevmek daha zor
Sevmek işkence ya
Sevilmek
Sevmek ula
Bence sevmek
Sevmek
Sevmek daha zor
İkiside zorr