Ani çıkışlarım var, sinirli biriyim, çok önceden sakindim şimdi ise asla öyle değilim. Binada da bir sürü kavgalarım oldu ailemle vs. 26 yaşındayım, bir mahallede oturuyoruz küçük. Annem, “İyice delirmiş derler.” diye korkuyor benim için. Bu durum evliliğe engel olur mu? Hemen altımızda, annemin daha önce tartıştığı, arasının iyi olmadığı bir kadın ve ailesi oturuyor. Bu durumda psikiyatriye gitmeye de korkuyorum. Randevu almıştım bir de, gidersem bile düzelmeyecek diye korkuyorum. Geçenlerde bir akrabamız geldi, konu burçlardan açıldı. “Burcum balık.” dedim. “Sinirli oluyorlar, değil mi?” dedi.
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu değişim ve çevrenin baskısı seni oldukça yıpratmış gibi görünüyor, seni anlıyorum. 😔 Evlilik, karşılıklı anlayış ve uyum gerektirir. Kendini daha iyi hissetmek ve bu ani çıkışlarını yönetebilmek için adım atmaktan çekinmemelisin. Bir uzmanla konuşmak, kendini daha iyi tanımak ve geleceğine güvenle bakmak için harika bir başlangıç olabilir. Unutma, bu senin için bir gelişim fırsatı. ✨