Şu an aile evimde enerjim kalmadı, evlenince o malum olayı doya doya kocamla yaşamak bana hayat enerjisini verir mi, malum olay sonra bir bebek ah ah…
25 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an aile evimde enerjim kalmadı, evlenince o malum olayı doya doya kocamla yaşamak bana hayat enerjisini verir mi, malum olay sonra bir bebek ah ah…
Cevap
19Cevap
Valla kısmetine bağlı bakarsın isteksiz bi herif çıkar hepten yanarsın
Evlilikten tek beklentin o mu? Ne saçma bi mutluluk beklentisi la
Verir tabiiki de Erkeğin spremleri vitamin oluyor kadına :)
Doğru kişiyle evlenirsen evet gerçekten enerji katıyor insana ⚡
Her gün tüm yorgunluğunu kocan alır valla, net!
Senin derdin evlilik değilde sadece azgınlk bence
İyi cevap 😂😂
Tabiki de, seks hayatıin iyi olursa, tüm hayatın güzelleşir
Bu evleneceğin kişiye ve imkanlara bağlı. Kendine ait bir ev olacağı için daha rahat edersin bu başta etkili olur zaten
Sevişmek için evlenmek şart mı
Brnim de hayalim istersen karşılıklı yapabiliriz
Evlilik sadece o olaydan ibaret değilll
Daha önce cinsellik yaşadın mı sen
Yok ailem çok baskıcı
Anladım sen de şu an büyük bir cinsel merak duygusu var bir de bireysel olarak yapacağın cinsellik durumlarında ev içerisinde rahat olamadığın için evlendiğinde neler yapacağını neler olacağını şimdiden hayalini kuruyorsun ama bir çoğu Maalesef bu konuda hayal kırıklığı yaşıyor yani her evlilik senin istediğin tarzda senin istediğin noktada sana tat vermeyi biliyor cinsellik anlamında Hayal Kırıklığı yaşatabiliyor yani evleneyim rahat rahat cinselliğimi yaşayayım zirvelerde dolanayım düşüncesi çoğu zaman maalesef gerçekleşmeyebiliyor
Doğru evet erkek eşcinsel çıkabilir hayal kırıklığı çok
Konu sadece erkeğin eş cinsel çıkması değil sen olaya daha da uç noktadan baktın o da bir ihtimal ancak birçok erkek Daha doğrusu erkeklerin geneli bencil olur kendi istekleri doğrultusunda cinsellik Yaşar kadını düşünmez daha birçok etken var Konuşmak ister misin profil açayım mı
Hemde ne enerjik oluyorsun varya
yok vermez daha da yorgun düşersin
senin hormonlar zirve yapmış
Tabiki veriri
Kocana bağlı
Verir hemde baya verir
Hatun yanmış, 😂
Hergun dayanamazsin ama
evwtt
Hangi olay o
Olur niye olmasın
bi düşünelim
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anki durumunun enerjini düşürdüğünü ve yeni bir başlangıç arayışını hissettim. Evlilik, doğru kişiyle kurulduğunda, paylaşılan hayatın, karşılıklı sevginin ve desteğin getirdiği bir enerji akışıyla dolu olabilir. 💕 Cinsel birliktelik ve çocuk sahibi olmak da hayatınıza derin bir anlam katabilir, ancak kalıcı enerji kaynağı, ilişkinizin temelindeki huzur ve mutluluktur. ✨ Bu unsurlar bir araya geldiğinde elbette çok daha enerjik hissedebilirsin.