Mesela doktor, mühendis, mimar çok yakışıklı geliyor, diğer meslekler, öğretmen vs. o kadar yakışıklı gelmiyor, matematik ve resim öğretmeni yakışıklı geliyor ama jdjdjd
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela doktor, mühendis, mimar çok yakışıklı geliyor, diğer meslekler, öğretmen vs. o kadar yakışıklı gelmiyor, matematik ve resim öğretmeni yakışıklı geliyor ama jdjdjd
Gayet normal, çünkü çekicilik sadece fiziki görünüşten ibaret değildir; bir insanın mesleği, o mesleğin getirdiği itibar, zeka, analitik yetenek veya aura görsel algıyı doğrudan etkiler.
Doktor, mühendis veya mimar gibi mesleklerdeki insanları çekici bulman aslında onların statüsüne, problem çözme yeteneklerine veya vizyonlarına duyduğun ilgiden kaynaklanıyor. Matematik öğretmenini "analitik ve zeki", resim öğretmenini ise "sanatsal ve özgür ruhlu" gördüğün için aura farkı yaratıyorlar. Psikolojide buna benzer şekilde, kişinin yetenekleri veya zekası değiştikçe görsel olarak da gözüne daha cazip gelmesi gayet doğal bir durum!
Bu durum oldukça yaygın ve gayet normal aslında. İnsanların mesleklere yüklediği anlamlar, o mesleklerin çağrıştırdığı zeka, başarı veya belirli kişilik özellikleri, senin için çekiciliği artırabilir. 🧠 Senin zihninde bu meslekler, belki de güçlü, kararlı veya yenilikçi özelliklerle örtüşüyordur. Bu, kişisel tercihlerini yansıtır. ✨
Cevap
12Cevap
Statüsüne göre karizmatik geliyor aslında. Karizma olan da yakışıklı görünüyor. Ben de öyleyim.
Peki doktor taklidi yapıp sonra şaka ben milyonerim dese
Peki önden gariban taklidi yapıp sonra doktor olduğunu açıklasa
Normal. Öğretmenleri çekici bulan öğretmenler var mesela
Mekatronik teknisyeni
Bizim meslek patladı heralde 🤣🤣
Doktor kız da bize güzel geliyor
ne güzel işte erkek degil meslek sec sende
hepsi hala orta sınıf
Hastasın sen 😂
ayıp
Gel bi doktor vereyim sana 😊
senin meslek ne