Bence; yalaka, yapmacık olmayan, kişiliği esnemeyen, belli duruşu ve tavrı olan insanlar kalitelidir.
Dış görünüşü ne kadar iyi ve kaliteli olsa da kaliteli olmak bu değildir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence; yalaka, yapmacık olmayan, kişiliği esnemeyen, belli duruşu ve tavrı olan insanlar kalitelidir.
Dış görünüşü ne kadar iyi ve kaliteli olsa da kaliteli olmak bu değildir.
Bu tanım olgun insanı tanımlıyor daha çok buna ek ne istediğini de neyi sevmediğini de bilen, içten pazarlıklı ve çıkarcı olmayan diye ekleyebilirim
Katılıyorum ve şunu da eklemek istiyorum ;menfaatleri uğruna şekil değiştirmemesi de kalitesini belli eder. Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏
"menfaatleri uğruna şekil değiştirmemesi" biz buna halk arasında omurgasız diyoruz 🤔 rica ederim.
Görüşleri o kadar önemli ki kimi görüşler var ki bırak onlara saygı duymayı onu düşünmen bile kötü Veya düşünsene kendi rolünü bilmediğini kadın veya erkek her ikisi için de geçerli olması gereken durumları lütuf gibi sunan insanları mı söyleyeyim kendini vazgeçilmez sanan insanları mı cesaretsiz olanları.. kalitesini belli eden öyle bir ediyor ki
Haklısınız. Kaliteli insan oturması, kalkmasıyla dahi kendini belli ediyor. Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏
Ne demek
Bence kalitenin en net göstergesi, bir insanın hiçbir çıkarının olmadığı veya kendisine hiçbir faydası dokunmayacak kişilere nasıl davrandığıdır. Öfkelendiğinde çizgisini bozmayan, arkadan konuşmayan ve net olan insan benim gözümde kalitelidir.
Kaliteli insan vicdani olan, bir durusu olan (her ortamda, her durumda linçlenme ihtimaline karsi bile kafasindan geceni soyleyip savunabilen) Komplekslerinden ve on yargilarindan kurtulmus kisidir
Eic değilde ne..
Tesekkurler guzel yorumun iccin 🙏🌼
Ben teşekkür ederim 🐈⬛
🌼🌸🙃
Tesekkurler 🌸
Rica ederim 😊
🌸☺️
Gülümseyenkedi, senin kaliteli insan tanımına yürekten katılıyorum. Yapmacıklıktan uzak, özgün bir duruş sergileyen kişiler gerçekten değerlidir. Benim için gerçek kalite, kişinin empati yeteneğiyle harmanlanmış tutarlı bir karakter sergilemesi, sözüyle eyleminin bir olması ve her koşulda saygılı iletişimi seçmesidir. ✨ Bu, samimi ve güvenilir bağlar kurmanın da anahtarıdır. 🔑
Cevap
19Cevap
Söylediklerinin arkasında duran. çıkarına göre değişmeyen karakteri sabit kalan. kimseye yalakalık yapmayan ve bir duruşu olan insandır.
Kalitesi olan insan aurası olan kişidir.
Bulunduğu ortam da karşısında ki kişiye nasıl hitap ettiği , sorduğu sorular ve verdiği cevaplardır.😌
Senin ggibi <3
Senin gibi 🙃❤️
Oyşşş , yumuşacık olduk 🫠
😊🥰😊🙋♀️
Kalbi ile dili bir, saygılı, anlayışlı, yargılamayan, yardımsever, dürüst ve kibirsiz, iyi kalpli insanlar kalitelidir.
Çok güzel açıkladınız , yorumunuz için teşekkür ediyorum.😊
Rica ederim🙏
Yaşamın kısalığından emin olduğu halde kendini sürekli geliştirip hem hem çevresine hem de yaşadığı topluma değer katmaya çalışırken gerek davranışları gerekse söylemleriyle örnek olarak gösterilen karakterli insanın karşılığıdır kalite.
Hayatta bir görüşü, bir duruşu olan kendini geliştirmiş ya da geliştirmek için çaba sarf eden, güvenilir insan benim için kalitelidir
Söylediklerine ek olarak bi baltaya sap olmuş, bilgili kişiler kalitelidir bence
Dik duran ve nerede nasıl konuşmasını bilen insan
Olduğu gibi davranan biriyse kesinlikle önde gelir bende
Nerde ne konuşması gerektiğini bilen oturaklı ve belli bir çizgisi olan insan kalitelidir
Omurgası olan, kendi olabilen, başkalarını da anlamaya çalışan, iyilikle saflığı karıştırmadan davranmayı bilen, karakteri oturmuş biri
Erkek yapar kadın yapamaz demeyen her kadına sulanmayan yaşça küçük kız istemeyen erkek kalitedir bu yüzden bunlardan nedir var
Detayına ek olarak bir de en önemlisi saygı. Saygının olmadığı yerde diğerleri de hiç olmaz.
Benim için kaliteli insan benim özelliklerimi taşımalı
Saygılı olması yerine göre hareket etmesi
Karakter en önemlisi
Kaliteli insan boş şeyleri kendine yakistirmaz
Empati yapabilmesi bence çok önemli
Kendini bilen insandır.
Söyledikleri ile yaptıkları uyumlu mu
Kalite içi dışı bir olsun
Dürüstlük
dürüst insan drrr
Doğru tespit tebrik ederim
Karakteri olmayan kaliteli olmuyor haklısın