Hiçbir erkeğin kimsenin güzellik algısına uymuyorum birilerine hitap edebilecek bir tipim yok, ortalama altı bir yüze sahibim ama kendimi seviyorum bunun nesi kötü ve aksini iddia etme gereği duyuyorlar
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir erkeğin kimsenin güzellik algısına uymuyorum birilerine hitap edebilecek bir tipim yok, ortalama altı bir yüze sahibim ama kendimi seviyorum bunun nesi kötü ve aksini iddia etme gereği duyuyorlar
hayat o kadar gelip geçici bir yer ki evet güzellik önemli çoğu noktada da önemli bunun farkındayım ama öyle anlar oluyor ki hayatta güzelliğin hiçbir anlamı kalmıyor öyle sıkıntılar SORUNLAR yaşıyor ki insanlar güzellik ne ki sadece Gelip geçici bir şey özellikle de belli bir yaş aralığında önemli yaşın ilerledikten sonra güzelliğin ekstra kattığı bir şey de yok zaten
Kendini olduğun gibi kabul etmen ve sevmen asla kötü bir şey değil, aksine çok kıymetli bir özellik. 💖 Bireysel algılar ve güzellik standartları değişse de, senin iç huzurun ve öz sevgin en değerlisi. Başkalarının bu konudaki yorumları genellikle onların kendi beklentilerini yansıtır. İçten gelen bu öz güveni koruman çok güçlü bir duruş. ✨
Cevap
8Cevap
Tabikide kendini seveceksin ve herkesin güzelik algısı farklıdır
Evet zaten
Bizde hiçbi kizin guzellik algisina uymuyoruz sorun olarak gormemek gerekiyor the world is yours kendince yaşa
Kendini beğenmiyorsan kimin ne düşündüğünün de önemi olmasın
Ne alaka
herkes guzel olacak diye bir sey yok
Evet
Çirkin değilsin
Oyleyim
Bildirimlerini kontrol et
bende öyleyim yapacak bişey yok
Barışık ol ama
Görsem yorum yaparım
valla helal olsun tebrik ederim
Sagol