Ortalama altı tipe sahip biriyim, diğer kızları gördükçe her anlamda yetersiz hissediyorum, onların arasında sevilme ihtimalim hiç yok gibi hissediyorum, estetik de olmak istemiyorum ne yapacağım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortalama altı tipe sahip biriyim, diğer kızları gördükçe her anlamda yetersiz hissediyorum, onların arasında sevilme ihtimalim hiç yok gibi hissediyorum, estetik de olmak istemiyorum ne yapacağım
sevilmek için neden 'kusursuz' olman gerektiğini düşünüyorsun. seninle sadece dış görünüşün üzerinden bağ kuran birinin 'sevgisi' ne kadar gerçek olabilir ki zaten. seni sen yapan şey sadece dış görünüşün olamaz
Evet ama yüzünü begenmedigin birinden hoslanamazsin kusursuz olmak değil konu
Bu hisleri yaşaman çok doğal, anlıyorum. İnsan ilişkilerinde fiziksel görünümün ötesinde, çok daha güçlü ve kalıcı bağlar kurduran özellikler var, unutma. Karakterin, içtenliğin, kendine olan güvenin ve sosyal zekân, başkalarında derin bir etki yaratır. Asıl çekicilik, kendini ne kadar iyi ifade ettiğin ve başkalarıyla ne kadar samimi bağlar kurabildiğinle ilgili. Kendine güvenmeye ve iç dünyanı geliştirmeye odaklanmalısın. 😊✨
Cevap
10Cevap
Tiktok da vidyo çek 2 ay sonra özgüven patlaması yaşarsın
Yok kalsın omurgasız degilim
Hepside omurgasız değil de vidyo çekenlerin
İlla vücut vidyosu olmak zorunda değil
Geneli diyorum kanka
Ben güzel değilim video mideo cekmem
Valla kızın birisi vardı çok güzel değil günlük yaşamını çekiyor benimde ilgimi çekti yaşam tarzlarımız uyuyor diye bayada dikkatimi çekti tanışmak istedim ama baya bi yoğun ilgi sonucu bi özgüven patlaması yaşamış 😂 nasip dedik
Güzel bulmuyorsan niye yazdin iyi olmuş sana
Güzel değil ama yaşam tarzlarımız görüşlerimiz baya bi uyuyor ve yinefe bi çekiciliği var güzellik dediğin nedir gelip geçici benim için önemli olanlar daha başka
Niye öyle düşünüyorsun belki enerjini iyidir belki sıcaksındır samimisindir karşıdaki insanın bu da hoşuna gidebilir
Değilim kimsenin hoşuna gitmiyorum
Ne bana yanlış düşünüyorsun bu konuda bak gerçekten yanlış düşünüyorsun illaki benim gibi düşünenler vardır İnan güzel olup olması umrumda bile değil ilk gördüğümde bana vermiş olduğu enerji çok önemli sohbeti güzel mi kendini ifade edebiliyor mu esprili mi benim için önemli olan en önce bunlar
Onlar da yok bende
Kendine neden hiç güvenmiyorsun
Çirkinim ve sıkıcı biriyim
Bir kere ilk başta kendini güvenmen lazım kendine güven ki bir şeyleri başaracağına İnan ki insanlar da seni gerçekten ciddiye alsın
İnaniyorken de ciddiye alinmiyordum hiç
Bence yanlış insanlara denk geldiğin için bu şekilde düşünüyorsun özgüvenini yerle bir olmuş Kendine güvenin olmadan bir şeyleri kesinlikle başaramazsin
Hayır sadece kimse tarafından istenmeyen biriyim erkeklere hitap etmiyorum hepsi bu
Bence gerçekten yanlış düşünüyorsun genelleme yapıyorsun Her erkek aynı değildir
Biliyorum ama ben beğenilecek bir tipe sahip degilim
Sen böyle düşünüyorsun şu anda olumsuzsun her şeye negatif bakabiliyorsun ve ben kesinlikle senin çirkin olduğunu düşünmüyorum
Niye düşünmüyorsun çirkin olmak suc mu
Çirkin olmak suç değil de çirkin kadın yoktur Kendine güveni olmayan özgüvenini yitirmiş kendine değer vermeyen bir kadın vardır
Yüzüm çirkin kanka bu kadar edebiyat yapilcak bisey yok
Kanka bak yine sana aynı şeyi söyleyeceğim çirkin kadın yoktur karşıdaki insanı vermiş olduğun enerji vardır bak Güven bana bu konuda
Böyle bişey yok sende kendini kandirma
Bak sana bir şeyin söyleyeceğim bir örnek değil arkadaşların benimle hep dalga geçerler Sen çirkin seviyorsun diye aslında olay ne biliyor musun karşıdaki insana enerjisi tuttuğu için ben o insanı hayatıma alıyorum şimdi diyeceksin ki senin tipin nasıl Ben boylu poslu yakışıklı bir insanım bugüne kadar hiçbir şekilde karşındaki insanın dış görünüşüne bakmak bana davranışı önemli bana ne hissettirdiği önem sana demek istediğim bu bak kendimden örnek veriyorum ben sana
her şey fiziksel görünüş mü ya? Eminim ki kendine haksızlık ediyorsun ...
Etmiyorum
Tamam git estetik ol lan 😂
Birakin artik bu ozguvensiz halleri mika rain gibi biri bile erkek ve en cirkini den kadin olup sevgili yapti orjinal kadinsiniz yok ortalama alti yok ustu deyip duruyorsunuz
Estetik olamam diyorum
Yav sen orjinalsin adam yedek parcalarla kadin oldu
Olabilir ben doğal cirkin kalırım daha iyi
Ben sana anlatamadim boş ver boyle devam et sen
Seni gören kişinin puanlaması önemli her erkek manken gibi kadınlara ilgi duymuyor
Duyuyo
Ben doğal ve cirkin olan kisimdayim
Tamam
Yazsana xperim yok
Kendini sev bakımlı cilveli ol gerisi gelir
Cilveli olamam
Bakimli ve cirkinim
Peki tutkulu birimisin
Bilemiyorum belki bir ihtimal
Ne bu bu kadar kendine güvensizlik
Çirkinim ve sıkıcı biriyim
Bilmem karşı tarafa öyle gelmeyebilirsin nerden biliyon