Ne bir ailem var ne bir arkadaşım ne bir dostum ne bir aşkım, hiçliğin içinde yokluğun içinde kaybolmuşum. Ne bir elimden tutan var ne bir seven, bir hayalim kalmadı ama çok istedim bir ailem olsun, bir annem babam olsun ya da boşversene beni, bu çöplükten alıp kurtaracak bir aşkım olsun ama o da yok. Dizi çekmiyoruz değil mi, ne de olsa ben bu çöplükte büyüdüm, bu çöplükte de kaybolmaya devam edeceğim. Ayakta durmaktan öyle çok yoruldum ki, artık birinin beni anlamasını, sahip çıkmasını o kadar çok istiyorum ki çok yoruldum. Koskocaman bu pis dünyada tek başıma kaldım, sevilmek istiyorum azıcık da olsa, anlaşılmak istiyorum. Ayakta durmaktan gerçekten çok yoruldum, kollarında ağlayabileceğim kimse yok, kendim ağlıyorum, kendi gözyaşlarımı kendim siliyorum. Dışarıdan beni gören çok güçlü sanıyor, hiçbir şeyi takmıyorum sanıyor ama gerçekten bende dayanacak güç kalmadı. Neden kimse beni anlamıyor, neden yanımda olmuyor, neden bir kişi bile çıkıp iyi misin demiyor, bir şeye ihtiyacın var mı demiyor. Ya, ben her gece Allah'a dua edip uyuya kalmaktan yoruldum. Allah'ım görüyorsun hâlimi, bir yardım eli uzat bana, ben tek başıma halledemiyorum hiçbir şeyi, nefes alacak gücüm kalmadı. Çok bir şey istemiyorum, tamam sevmesinler beni, kullansınlar ama azıcık da olsa anlasınlar, azıcık da olsa yanımda olsunlar. Çok ihtiyacım var birinin yanımda olmasına, gözyaşlarımı silmesine.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar