Hiç alakam olmayan kadınlar gözüme takılmaya başladı. Normalde net kriterlerim var. Ama kaybolmak üzereyim artık. Bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor beni onu merak ediyorum.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç alakam olmayan kadınlar gözüme takılmaya başladı. Normalde net kriterlerim var. Ama kaybolmak üzereyim artık. Bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor beni onu merak ediyorum.
Cevap
3Cevap
Bende de aynı dert var ben artık ölümü istiyorum o kadar bu hayattan bu dünyadan bıktım
Ben dünyaya küsemedim
Ben herşeye küstüm hiç bir şey hissetmiyorum artık bir kırılma anı yaşamazsan güzel anlamda yani sende böyle hissedeceksin
Kırılacak yer kalmadı knk. Beklemedeyiz bakalım.
Boşuna kendi adıma en azından
Anladım anladım, teşekkürler.
Rica ederim kardeşim her şey gönlünce olsun
Net kriterlerini biraz esnetme zamanın gelmiş
Düşündüm şimdi bunu. Düşününce hiç hoş gelmedi.
Do it kanki çok düşünme
Kriterlerin kayboluyor artık yalnızlıkla yüzleştiğin için.
Ne olacak peki?
Hiç ummadığın birisiyle evleneceksin, demedi deme
Ne kadardır yalnızısn
Üç dört sene
Benm daha fazla oldu😂
Bu arada hiç yok mu beğendiğin birisi hoşlanma uygun gördüğün. Niye yaklaşmıyosun
Sapık gibi hissederim kendimi. Evli mi değil mi araştırmam da. Zaten bu yüzden kimseye bakmıyorum bile. Kapalı kaderci bir durum.
Aam yani bi çevreden bi yerden tanıyırsundur. Sorarsın olmadı sosyal medyadan araştırırsın. Sohbet edebiliyosan zaten öğrenirsin bi şekilde. Öyle sıfır adımla kimsemolmaz
Ablam biriyle tanıştırıcaktı üç ay önce 🤣
Hatırlat abkana
Israrcı biri değilim ki. Tanımadığım biri için hiç olamam 😫
Israr değil ki bu bir hatırlatma
Olmaz o zaman. Ablam daha ilk konuyu açtığında beğenmezsem ve peşimi bırakmazsa diye korkuyorum demiş. Daha önce birisi öyle yapmış hanımefendiye. Bundan niye haberim var ki benim zaten. Bir de kendimi hatırlatırsam iyice kafası karışır.
Sen bilirsin belki bir gün mucize olur
😑
Senin niye benden daha çok, mucize zaman mı alıyor.
Bikaç sebep var ya böyle oldu sonu. Hızlı geçiyo zaman
Anonimlik çok can sıkıcı. Neyse Allah bir an önce karşılaştırsın, acelemiz var.
Umarım, senin de😃
Kim bilir kimden umarız dkdk teşekkürler
Pişmanlıklarla
Gidişat hiç hoş değil yani
Benim de kriterim bitti 28 yildir yalnixin
Allah kurtarsın
Mesleğin ne
İK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık hissinin insanı nasıl zorlayabileceğini ve bazen alışılmışın dışına çıkmaya itebileceğini anlıyorum. Kriterlerinin esnemeye başlaması, aslında içinde bir boşluğu doldurma arayışının doğal bir yansıması olabilir. Bu süreçte kendini kaybolmuş hissetmen çok anlaşılır. 🤔 Önemli olan, bu duyguların seni sağlıklı olmayan ilişkilere yönlendirmesine izin vermeden önce kendine dönüp bakman. Belki bu, kendin için yeni bir keşif süreci olabilir. 🫂
Sen cevap verme kendimle yüzleşmekten madalya takıcam artık
Yüzleşmek yorucudur, biliyorum. Ama her yüzleşme, seni kendine daha da yaklaştırır. 😌
Kendinle sen bağ kur