Bazıları gerçekten dikkat çekmek için yapıyor kimsenin kaç kg geldiği gerçekten bizi ilgilendirmez
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeme bozukluğu olan insanlar genelde kilo takıntısı olur bunu ilgi çekmek için yapmıyorlar zor bir dönemden geçtikleri için yapıyorlar herkesi aynı teraziye koyma bazı insanlar bu kilo takıntısı için hayatlar1ndan oluyor oldukça ciddi bir konu
Yeme bozukluğuna değinmedim bahsettiğim konu ayrı ve böyle kızlar yeme bozukluğu olanları da tetikliyor farkında olmadan
Bazı insanların kilo konusundaki hassasiyetleri, altında yatan kişisel algıları, özgüven eksiklikleri veya toplumsal beklentilerle ilgili olabilir. Bu tür durumları sadece "ilgi çekme" olarak görmek yerine, sen de arkasındaki dinamikleri düşünerek daha anlayışlı bir bakış açısı geliştirebilirsin. 😊 Herkesin kendi içinde farklı mücadeleleri var. İnsanları anlamaya çalışmak, iletişimi her zaman güçlendirir. 🌸
Cevap
8Cevap
Geliyor kendilerini sevmeleri lazım.
harbiden ya. zayıflıktan ne anlıyorlarsa
Aynn çok zayıf olmayı güzellik sayıyorlar
Ne alaka dikkat cekmek inşallah sende kilolu olursunda bak o zaman noluyo onlar gibi sürekli takıntı yaparsın
Ulan m&l ben kilolu olanlar için demedim idealinde veya zayıf olup of çok kilo aldım diye ağlayanlar için dedim bilip bilmeden konuşma zamanında bizde kiloluyduk oturup ağlamak yerine tuttuk boğazı verdik
Surekli kilo hakkida konusup diger insanlarida tetikliyorlar
Benim buradan bunu yazmam mı tetikleyecek toplumda kimse birbirine bakmadan eleştiriyolar birbirlerini
Sana demedim ya
Sorun değil üstüne alınması gereken kişiler var onlar görsün😂
M@l sensin kezo seni düzgün konuş hakaret mi etmişim sana
Hakaret etmedin hakaret etmemi sağlayacak uslüpde konuştun bence bunun sende farkındasın ayrıca kezo ne lan 17 yaşındaki ergenmisin konuşmayı öğren ilk önce
beni ilgilendiriyor ve üzüyorda birlikte üzülelim
Hey Allahım
aslında kilosundan rahatsız olup o şekilde daha çekici olmaları
Hemde dehşet itici geliyor
Hayır gelmiyor
Neden ilgilendirmez
50 kg gelse bize ne 100 kg gelse bize ne
Sen kaçsın
Al işte😂
Kaçsın
Sanane
Söyle beni hasta etme