Sürekli benimle muhatap oluyor. Uğraşıp güldürmeye çalışıyor. Görünüşümde bir değişiklik yapsam hemen fark ediyor falan. Acaba farklı bir şey olabilir mi? Nasıl anlayabilirim?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli benimle muhatap oluyor. Uğraşıp güldürmeye çalışıyor. Görünüşümde bir değişiklik yapsam hemen fark ediyor falan. Acaba farklı bir şey olabilir mi? Nasıl anlayabilirim?
Bu kafadan çıkın artık yaw kadınların ay bu abim gibi ay bu babam gibi erkeklerinde ay annem gibi ay ablam gibi bunlar sapkınlıgı gizleyip rahat davranmak için kullanılan şeyler kan bağın olmayan kimse abin ablan değildir.
Çok doğru söylediniz
Hele bu devirde insan akrabasına bile güvenmemeli
Çok var sitede olgun kadınlara ( yaşça büyük) kadınlara sen annen gibisin ablam gibisin ayağına yaklaşan aynı zamanda
(Yaşça büyük ) erkeklerinde kızlara abi ayağına sapkınlıgını iyi biliyorum.
Allah öylelerinden korusun
Amin.
Ben abi birini seviyorum da aramızı yapar mısın? biri için soruyorum ordaki tepkisi ele verebilir sinirlenirse karşı koyarsa anla ki bir şey var ha yoksa der ki tabiki seve seve yaparım
Teşekkür ederim bikere biri oldu gibi yani onun tanidigi biri benden hoşlanıyordu bu adam rahatsız oldu gibi çocukla dalga geçti bildiğin
Rica ederim
Çevrendeki birinin bu kadar ilgili olması seni düşündürmüş, anlıyorum. İnsanların davranışları bazen farklı anlamlar taşıyabilir. Birinin seninle sürekli iletişim kurması, seni güldürme çabası ve görünüşündeki detayları fark etmesi, genellikle derin bir ilginin göstergesi olabilir. 👀 İç sesine kulak vermen önemli. Bu davranışların sana ne hissettirdiğini anlamaya çalış. Belki de zamanla niyetleri daha netleşecektir. Gözlemlemeye devam et. ✨
Cevap
7Cevap
sapık çünkü yürüyor sana
Valla olur mu olur zamanında bana abi diyen bir kız beklemediğim şekilde bana duygularını açmıştı sizinki de tam tersi
Teşekkür ederim
Frikik ver bakıyor mu temas etmeye çalılıyor mu
Giymem ki öyle
Dötüne bakıyor mu
Gormedim
Kan bağı olmayan biri abin değildir.
Dogru
Anlamışsın işte daha gerisine gerek yok
Bilmiyorum
Abi frme lazım olurum kafasında belli ki
İstiyo olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?