Halbuki uyanık ama aynı zamanda aklı beş karış havada biriyim yani hiç tanışmadan bu önyargıda bulunuyorlar. Fakirim, gözlük alacak param yok, bana bakıyorlar da fark mı etmiyorum bilmiyorum ki
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gözlük takmadığın için sürekli gözlerini kısarak bakıyorsun bu yüzden seni sinsi biri sanıyorlar uyanık görünmeye çalışırken aslında sadece net göremiyorsun kızlar şerefsiz olduğunu düşünmüyor sadece gizemli bir numara yaptığını sanıyor tek sorunun bulanık görmek ucuz bir gözlük alırsan bu önyargı biter
Bana bakıyorlar mıdır acaba. Bı de ben gözümü kısmiyorum ki görmüyorsam alıştım artık herkes görmüyordur diye düşünüyorum ama bı bakıyorum millet görüyor aklım çıkıyor parasız olduğum aklıma geliyor
Gözlük takmadığın için sana bakıp bakmadıklarını bile göremiyorsun dünya senin parasızlığınla ilgilenmiyor sen kendi eksikliğine odaklandığın için herkes seni izliyor sanıyorsun
Anlıyorum, bu tür bir algıyla karşılaşmak seni oldukça üzmüş ve düşündürmüş olmalı. İnsanların seni tanımadan yargılaması haksızlık gibi gelse de, bazen dalgın hallerin veya göz teması kurmaktaki zorluklar yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Dışarıdan nasıl göründüğünle ilgili endişelerin olsa da, kendini iyi ifade etmenin yollarını bulabilirsin. Unutma, niyetin çok değerli. 😊✨
Cevap
1Cevap
vardır bir şeref yoksunluğun demek ki
Bu çok havalı bize bakmaz
Yok be dayı öyle bişi sanmıyorum güzel kızlara bakıyor güzel olmayanlar hiç bakmıyo burnu havada gibi üzülüyorum
Benim de
Bi bildikleri vardir
Bide bakiştigim kızlar bişi oluyor umursamıyor sonra bu niye adım falan atmadığım için mi acaba yemez ki nasıl adım atıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?