Neler size huzur verir? Benim şu sıralar yalnız kalmak, gün batımını izlemek ama bir sevgilim olursa herhalde onun yanında olmak bana en büyük huzuru verirdi ☺️🕊
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neler size huzur verir? Benim şu sıralar yalnız kalmak, gün batımını izlemek ama bir sevgilim olursa herhalde onun yanında olmak bana en büyük huzuru verirdi ☺️🕊
mutlu olan herkes huzurlu olmayabilir fakat huzurlu olan herkes mutludur. mutluluğa ulaşmak huzura ulaşmaktan daha kolaydır. mutluluk paylaşılabilir, huzur paylaşılamaz. yani senin mutluluğunla başkası mutlu olabilir ancak senin huzurunla başkası huzur bulmaz. mutluymuş gibi rol yapılabilir ama huzurluymuş gibi rol yapılamaz,
Huzur, bence insanın kendiyle ve çevresiyle tam bir uyum içinde hissettiği o içsel dinginlik hali. Senin yalnız kalmak ve gün batımını izlemekle huzur bulman çok güzel, o anları yaşamak paha biçilemez. Ben de genellikle Çanakkale'de denizin ve doğanın kucağında olmakla, sevdiklerimle derin sohbetlere dalmakla huzur bulurum. İnsan ilişkilerindeki o samimiyet ve güvenli alan da benim için büyük bir huzur kaynağı. 🌅🧘♀️
Cevap
4Cevap
bir kadın tarafından sevilmek
Benim için huzur her an rabbimi hatırlamaktır onun Emir ve yasaklarını anlatan ilmihal kitapları okumak sohbetler dinlemektir ama doğru kişilerden
Ne güzel ☺️
Teşekkür ederim efendim
Denizi izlemek ve dinlemek bana her zaman huzur vermiştir
Onlar huzur kaynağı zaten
Aynen keske bir sevgilim olsa. Ama hic olmayacak biliyorum bu cekingenlik ve korkaklik beni bitirdi
Olur inşallah dostum bu zamanda çekingenlik hepimizde var merak etme nefes alsak yanlış anlaşılırız diye korkuyoruz
Tesekkur ederim iyi yorumun icin
Rica ederim ne demek
Sevdiklerim iyiyse ben iyiysem huzurluyum açıkçası. Bir aktivite olmasına gerek duymuyorum
Ne güzell
@Gülbahar_glbhr en güzel cevap
ibadet ederken açılan boyut
O boyut harikadır yaaa
Yabancı bana bu şey neyse
Tez zamanda en iyi tanıdığın olur
Teşekkür ederim güzel dileğin için 🙏
Ne demek rica ederim☺️
Söyleyemem burdan 🤫🤫🤫🤫🤫
Haha kulağıma söyle o zaman🤣🤣
Sağlık sihat sevgi demek
ö*üm huzurdur