Alınmıyorum da narsist ve komik duruyorsunuz benden söylemesi 😂🙃
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alınmıyorum da narsist ve komik duruyorsunuz benden söylemesi 😂🙃
Bazı erkeklerde kompleksten kaynaklı, yaş polemiğine çok girer. Afedersin kendilerinin çok genç olduklarını düşünürler. Saçları ağırmış, kafasının derisi kat kat olmuş, yüz ifadesiyle gerçek görünüşün dışında, sanki makyaj yapar gibi bir hal alıyorlar. Bu da beğenilmek kaynaklı olabiliyor. Bayan onları sevmeyecekmiş algısı, onları bayanın karşısındayken yaşını sorma düşüncesi ve bunun üzerinden bayanı vurma düşüncesidir. " Onlarında bunu yaparak , biz onu kendimize eş olması için çaba sarf ediyoruz. O halde biz ; boş yeremi para döküp gençleşmek için uğraşıyoruz. Bizim yaptığımızı hiç görmüyor. Oyasaki biz; ona kendimizi beğendirmeye çalışıyoruz. En iyisi onu yaştan vurup, önümüzde ağlamasını izleyelim. Bakalım o zaman bize ne diye yalvaracaktır." Şeklindeki bir bayan ile yaşlı ama güzellik yoluyla gençleşmek isteyen birisinin bayana yaptığı kırıcı bir davranışın bayandaki etkisini gözler önüne seren olayın bir boyutunun kesitinin canlandırılmasıdır. Sizide üzen kişilerin muhtemelen buradaki örnekteki gibi bir davranış içerisinde olduğu düşünülebilir.
Bence bir kadını yaşı üzerinden küçümsemek, aslında karşı tarafın kendi özgüvensizliğini gösteriyor. Yaş, insanı değersizleştiren bir şey değil; aksine yaş aldıkça insanın tecrübesi, birikimi ve hayata bakışı değişiyor. Bir de “yaştan vurmak” bana biraz anlamsız geliyor. Çünkü o lafı söyleyen erkekler de zamanla yaşlanacak ve bir gün kendileri aynı sözlerle karşılaşabilir.
Bu tür davranışların altında genellikle bireylerin kendi yaşlanma kaygıları veya sosyal zekâ eksikliği yatabilir. Kendi değerini başkalarını değersizleştirerek yükseltmeye çalışan kişiler, aslında kendi içlerindeki güvensizliklerini yansıtırlar. Senin bu konudaki gözlemin oldukça yerinde ve keskin. 🤔 Dışarıdan bakıldığında bu tutum, tam da dediğin gibi, narsistçe ve komik durabiliyor maalesef. 🤷♀️
Cevap
10Cevap
çekemiyorlardır
Her kadın her yasta güzeldir çekicidir candir
Saygılı İnsanlarla iletişim kurmanı Öneriyorum ☺️☺️
Böyle İyi İnsanlar bulmalısın Saygılı olsun
herkes hangi yasta hissediyorsa o yastadir yasiyla karakteri ortusuyormu önce buna bakılmalı
yasında ne var en guzel yaslarınızdasınız kımsenın ne dedıgını onemsemeyın
Doğru ya 39 yaşındayım diye gerçekten 39 mu 39 yaşın sanki siz 38 demi kaldınız
Yaşın neyinden vuruyorlar ki?
Bir insanda en son sorulacakbşey yaşı
Yaştan derken
Kim yapıyor ta öyle bişey
Ya Ergen mi onlar ne
Bakma sen onlara
Ergenlerle muhatap olunmaz
Yaş sadece bir sayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?