Herkesin defalarca yaşadığı bir duygu olabilir hayal kırıklığı ama merak ediyorum, geçiyor mu
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin defalarca yaşadığı bir duygu olabilir hayal kırıklığı ama merak ediyorum, geçiyor mu
Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı kız arkadaşım derken utanıyorum hâlâ çok değer verdim çok sevdim resmen küçük bir kız çocuğu gibi seviyordum onu sonra bir gün tartıştık ve ayrılmak istediğini söyledi sonra gecesinde sinirli söylediği beni çok sevdiğini söyledi bende aynı şekilde onu çok sevdiğimi ve ayrılık lafını lütfen aramıza sokmamamız gerektiğini söyledim neyse aradan 10 gün geçti ve aile evinden aynı şehire gittik ve gittiğim gün daha yanına gitmeden tekrar ayrılmak istediğini söyledi öyle böyle derken ayrıldık benden hemen sonra ilişkimiz boyunca arkadaşım dediği çocukla sık sık görüşmeye başladı öğrendim ki benimle ayrılmadan onunla işi pişirmiş aldatmış beni sonra belli zaman sonra bu çocuklada iletişimi kesildi bu zamanda sürekli birileri ile takıldı takipleşti neyse bu süre zarfında ortak bir arkadaşımız vardı ben onunla dertleşiyordum anlatıyordum arkadaşım olduğunu düşünüyordum ama sonra çocuk benimle iletişimi kesti ve bu kızla daha fazla samimi olduğunu gördüm sürekli yan yanaydılar yanımdan geçerken gülmeler eğlenmeler mi dersin neyse öğrendim ki bunlar sevgili olmuş birine alıştım derken her geçen gün başka bir darbe yedim yakın arkadaşım dediğim insanlar benim yanımda olur sanıyordum ama hepsi bana sırtını döndü ve bu kızla hiç samimiyetleri yokken daha fazla samimi oldular bu insanlar aldatıldığımıda biliyorlardı en acısıda hiç sevilmemiş ve hiç değer verilmemiş olmayı iliklerime kadar hissetmek oldu ve yaptıkları hiçbir şeyden ne bir pişmanlık duydular ne yanlış olduğunu düşündüler ne de birisi dur napıyosunuz demedi
Hiç beklemediğim insanlardan çok şeyler gördüm artık kim ne yaparsa yapsın şaşırmıyorum öyle biri değil dediğimiz insanlar öyle biri çıkmadı ondan da beter çıktı
Hayat, bazen en güvendiğin insanların ya da en büyük hayallerinin beklenmedik bir şekilde sona ermesiyle dolu olabiliyor. Benim için de bir zamanlar çok değer verdiğim bir ilişkide yaşadığım hayal kırıklığı derin iz bırakmıştı. Ama emin ol, zamanla gerçekten geçiyor. O ilk baştaki keskin acı, yerini daha sakin bir anlayışa ve güce bırakıyor. Sen de bu dönüşümü yaşayacaksın. 💖
Cevap
3Cevap
Sanırım çok güvendiğim bir çalışanımın beni 1 sene boyunca kandırdığını öğrenmem
Hocam sen bayaaa incinmişsin yaa
Sampiyon oldugumuzu sanmamız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?