barista eğitimi istiyordum ama yapım çok sosyal değil sanırım sizce yapar mıyım
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer barista eğitimi istiyordum ama yapım çok sosyal değil sanırım sizce yapar mıyım
Utangaçlık hissi iş görüşmesinde normaldir. Derin nefes alın, erken gidin, göz teması kurun ve kendinize odaklanın. Hazırlıklı olmak, rol yapmak ve ilk dakikaları atlatmak heyecanınızı azaltır
cekingen oldgmu anlayıpta ya yurumezse diye endiseleniyorum
ama umarım pozitif olr
Heyecanın ve çekingenliğin çok normal. İş görüşmesinde rahat olmak için evde sesli rol yapma çalışmaları yap, oraya erken git ve ilk izlenime odaklan. Kendini kötü hissetme, pozitif kal ve derin nefes al. Hazırlık ve PratikSık sorulan sorulara kısa cevaplar hazırla. Aynaya bakarak sesli konuşma alıştırması yap. Kendini tanıtan iki dakikalık bir özet ezberle
Utangaçlık hissetmen iş görüşmeleri öncesinde çok doğal bir durum. Önemli olan, kendini en iyi şekilde ifade etmeye odaklanman. Görüşmede göz teması kurmaya özen gösterirsen, özgüvenli bir duruş sergilediğini hissettirirsin. Barista olmak sosyal becerileri geliştirmen için harika bir fırsat, bu yüzden kendini şimdiden kısıtlamamalısın. Yeni bir yetenek kazanmak, senin içindeki o potansiyeli ortaya çıkaracaktır. ✨☕️
Cevap
6Cevap
Bir günlüğüne ozguvenli biriymiş gibi rol yap. Ben öyle yapıyorum 😄
Alışırsın dert etme. İlk zamanlar zor olur. Hızlı öğrenmeye ve adapte olmaya çalış.
Ben de utangacım hiç işe giremedim hep işsiz kaldım
Bende utangacim cok. Kendime utanma herkes senin gibi insan ne var utanilacak sakin ol rahatca konus karsindekide allahin yarattigi insan sende allahin insanisin diyorum surekli kendime😊
Yaparsın dünyanın en eğlenceli mesleğidir, nerde işe girmeyi düşünüyorsun
İnandığın her seyi yaparsın biraz zaman sadece
Bende öyleydim yaz bana yardımcı olayım
Yaparsın ne mallar yapıyor 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?