Aynaya baktığınızda çok güzelim, çok iyiyim demedikçe kimse sevmiyor, öncelik sizsiniz.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini sevmeyen insan en çok kendinden veren sınır koymayı bilmeyen sürekli karşısındaki kişi tarafından sevilmek adına çaba içinde kalan insandır insanlar bu tarz birini gördükleri zaman basit kolay ve zaten orada düşüncesinde olurlar. Kendiyle kalmaktan korkar kendini sevmeyen insan yalnızlıktan korkar sevgiye açtır sürekli. Onu aldıkları yere koyar istediklerinde de gene orada bulacaklarını bilirler çünkü. Kendini seven insanda bu korkular endişeler ve çabalar yoktur ben buyum der sınırlarını belli eder yanımda olursan sevinirim ama olmazsan da kendimle devam edebilirim der adeta herşeyiyle onun yanında olmak ister insanlar da o enerjiye çekilirler
Kendine değer vermen, başkalarıyla kurduğun ilişkinin temelini oluşturur aslında. Eğer sen kendini yeterince sevmezsen, bu durum beden dilinle, davranışlarınla ve beklentilerinle dışarıya yansır. İnsanlar da bu yansımaya göre sana yaklaşırlar. Unutma, en önemli ilişki önce kendinle olan ilişkin. Kendini sevdiğinde, bu pozitif enerji çevrendekileri de sarar. ✨💖
Cevap
6Cevap
Kendini sevmeyeni başkası niye sevsin, sevilecek olsa kendisi severdi mantığıdır bu evrene verilen mesajda. O yüzden insan evvela kendini sevmeli
Ondan mı beni seven yok.🫣
Evet
Napmam lazım? Çikinim ama düzelmez kim
Bu zamanda seveni bulmak zor zaten
Aynen öyle ben değerliyim diyeceksin
sevemez
Çok haklı👏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?