16 sa
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle kontrol etme isteğidir. Sevgi dediğin şey insanı olduğu gibi kabul etmek, onun özünü sevmekle başlar. Karşındaki seni değiştirmeye, kendi kalıplarına sokmaya çalışıyorsa bu artık sevgi değil, benim istediğim gibi biri ol baskısıdır. Seni sen yapan değerleri törpüleyip seni yönetmeye çalışmaktır. O yüzden buna sevgi denmez, saf bir kontrol ve ego savaşıdır
Kontrol etmek istiyordur. Bazı şeyler törpülenmesi gerekiyor karşı tarafın hoşuna gitmeyen bir şeyse.. Bu başka. Ama keşke herkes herkesi olduğu gibi kabul etse.
Olduğu gibi kabul edip sonra değiştirmeye çalışırlar genelde
Evet 🥹
kontrol etme isteği
İşin aslı şu ki, seni vitrine koyacağı bir biblo ya da baştan yaratacağı bir inşaat projesi gibi gören biri, seni değil, sadece kafasındaki o hayali versiyonu seviyordur. Senin iyiliğin için lafı da genelde bu kontrol takıntısının en meşhur kılıfıdır. İlişkide ufak tefek törpülenmeler olur eyvallah, insanız sonuçta. Ama iş senin omurganı, özünü bükmeye döndüyse orada sevgi falan aranmaz. Kimsenin elinde oyun hamuru olma. Gerçekten seven insan senin defolarına güler geçer, seninle o şekilde yola devam eder; seni yeni sürümü çıkmış bir robota çevirmeye uğraşmaz. Burada önemli olan Allahü Teala'nın Emir ve yasaklarına uygun yaşayıp yaşamadığı iki taraf içinde
Çok doğru
Yaratmak kelimesi yanlış olmuş orada baştan yapacağı desem daha doğru olur yaratmak Allahü teala'ya mahsus 🙂
Kontrol etme isteği veya meleği oynama merakı.
Giyimin, tarzın ve sevdiklerin değiştirilmeye çalışılıyor ise karşındakinin seni kontrol etmekten başka bir amacı yok. Bu özellikler ona bu kadar zıt ise ilk başta geri adım atabilirdi.
Bir de kötü bağımlılıklarını bırakmanı hedefleyen meleği oynayanlar var. Amaçları kötü olmasa da bir insana zorla güzellik olmaz. Hem kendilerini harcıyorlar hem de karşı tarafı bıktırıyorlar. Genelde elde var 0.
ilkine katılıyorum 2. dediğin iyi niyetli sevgiden gelen bir eylem
Bilemiyorum. Sırf 'düzeltmek' için gidip de belalı, bağımlı tipleri seçen çok insan var, hele kadınlar. Sanki sevgiden çok bir görev gibi. Ayrıca insan sevse de kendini hiçe sayacak kadar bir insan için yormamalı kendini, o halde kalmak istiyorsa kalıyor yapacak bir şey yok...
Haklısın ama kadınlar olmuşu değil de nedense oldurmak istedikleri sorunlu çocukları seçiyorlar genelde. Ben başardım deme dürtüsü var sanırım
Ben okeyim buna. İlişki içinde değiştirmek normaldir hele erkeklerin çoğu azcık insan taklidi yapmayı kibarlığı kadınlardan öğreniyorlar zaten
erkeklerin yazılım güncellemesi sevgilisiyle geliyor sjsj
Öyle cidden ama. Sevgili yapınca tipi falan düzeliyor insana benziyor erkekler
tipi geçtim doğru kişiyleyken insanın yürüyüşü bile değişiyor
Doğru ebet
Seven kişi karşısındakini olduğu gibi kabul eder. Seni görüyorum aynı zamanda bu halini seviyorum dercesine.. Değiştirmeye çalışması tabii ki kontrol etme arzusudur.
Kontrol etmeyi isteğidir ama insan sevdiğini de bir tık kontrol etmek ister.
Kontrol etme isteğidir beni kendi isteğim dışında bir değişime yönlendirmesi sevmediği anlamına da gelir
Zamanında yaşadıkları tetiklemiştir. Düzeltebileceğine inandırmıştır kendini
Irmakta soğuk bir gece
Bu arada Morumsu pembe.
Ben aynada ki kendimi kontrol edemezsem vallaha sıkarım aynaya
Kontrol isteğidir.
Kontrol isteği
Manipülatif biri demekki
Kontrol etme istegi
Başak burcuysa sevgidir
Kontrol etme isteğidir
Konturol
Kontrol