Yahu sonra diyorsunuz kadınlar egolu mesajıma bakmıyor isteği kabul dahi etmiyor. Yahu size de emin olun günde 500 kişi yazsa 1000 kişi istek atsa emin olun popon Eyfel Kulesi gibi olurdu.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yahu sonra diyorsunuz kadınlar egolu mesajıma bakmıyor isteği kabul dahi etmiyor. Yahu size de emin olun günde 500 kişi yazsa 1000 kişi istek atsa emin olun popon Eyfel Kulesi gibi olurdu.
Cevap
11Cevap
Haklısın sonuna kadar. Sen bilincinden bunun ama bazı kızlar o abazalar sayesinde harbinden kendini bir şey sanıyor
Yani yok kendilerini bişey sanan var o gün biri yani Allah yaratmış bize söz düşmez ama kendini resmen bişey sanıp benim tipime laf etti jdjdjj yani bu kızın kendini değerli görmesi de erkekler yüzünden maalesef
İnternetin sosyal medyanın hayatımıza bu kadar hızlı dahil olması gerçekten bir çok şeyi bozdu. Güzellik algısı değişti vs. İncel diye tipler ortaya çıktı
Hani bide bazı erkekler şey diyor. kızlar 190 dan aşağı istemiyor. illa diyorlar zengin olacak. yahu tabiki o kadın zengini ister yakisinli olan kişiyi ister, kıza vermişsin egoyu niye gitsin kendisine yazan veya istek atan biri ile olsun en ulaşılmaz kişiyi ister peşinde çok kız olanları
Eziklik işte bu
Evet dediğin gibi, buralarda sormak, 180 altı kendine erkek demesin" falan derler. Neler var neler
evet yazmayın mümkünse bir de hiç sormuyorlar sevgilin var mı yok mu
Nasreddin hoca hesabi ya tutarsa?
@Mehmet198401 tutmaz hocam ya
Yaani iste belli ki golun yogurt olmayacagida belli ama umut iste
@Mehmet198401 😂
Böyle samimi açıklamalara bayılıyorum djdhdh
eyfel kulesi abartı gibi sanki o kadar oldu mu uf
Dogru soyluyorsun valla
e napcaz ben yazmıyorum ama yıllardır sevgilim yok en azından yazanalrdan birine cevap veriyor ilerliyor nerden haberi olacak benden
Yani sevgilin olmuyor diye önüne gelene yazmak sana bişe kazandırmaz aksine sadece giden zamanın olur.
iyide yazmıyorum işte sana soruyorum napacaz
Dediğim gibi maalesef bu hiç durmayacak. kadınlar asla normal biri ile olmayacak bı yerden sonra. Sadece arabası olan zengin erkeklerin sevgilisi olacak diğer kesim maalesef hep mutsuz kalacak
Bari sen gizli olma belki ben de yürürdüm sana
Haklı aferin kız
Anlaşıldı tamam
Haha
Sen de haklısın🙏🌺
Yeminle çok haklısın
Yani bı kadına o kadar yazan ve istek atan var iken yani neden gitsin normal statülü bı adamla olsun. gider en zengini en yakışıklıyı ister. ve istemeyede hakkı var çünkü yazanlar egosunu kaldırmış. unutmayınız Kadınlar ulaşılmaz erkekleri sever
Ama bir erkek zengin ya da yakışıklı olmayınca da ulaşılamaz olmuyor yine erkek mecbur kalıyor kizin peşinden koşmaya
valla çok haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu kadar yoğun ilgi görmek elbette insan psikolojisini etkiler ve zamanla farklı davranışlara yol açabilir. İnsanların bu tür durumlarda nasıl tepki verebileceğini düşünmen çok doğal. Önemli olan dengeyi bulabilmek. 😊⚖️