Bir de ikizlere dengesiz derler var ya. İkizler olmayıp o kadar dengesiz saçma canım insan var ki. Samimiyetsiz pislikler
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya burçlara göre kişilik karakter analizi yapılmaz.. burç eğlencelik birsey olabilir ama aynı şartlara sahip büyümeyen aynı ailelere sahip olmayan aynı sosyo ekonomik eşitlikte olmayan insanlar nasil aynı karaktere sahip olabilir.. neyse.. soru neydi:))... yalan sevmem pekte ihtiyaç duymam bu yaştan sonra kime ne yalanı soyliyecem ki :))
Bende yapmam.. ikizleemiydon sen.. himmm :)) haha
Herkes yalan söyler mi? Evet... Ancak Yalana tahammülüm yok.
Ama düşünerek görünce şunu da fark ediyorum...
İnsanlar en çok yalana değil, kendisini aptal yerine koyan yalana tahammül edemiyor...
Çünkü yalanın amacı çoğu zaman gerçeği gizlemek değildir; karşındaki insanın aklına hakaret etmektir...
Bir de şu burç meselesi. İyi insanın da, kötü insanın da burcu dürüstlüğün burcu olmadığı gibi, yalancılığın da burcu yoktur...
Karakteri yıldızlar belirlemez; insanın vicdanı belirler...
Bir insanı tanımak için doğduğu aya değil, zor durumda kaldığında seçtiği davranışa bakmak gerekir. Çünkü karakter, rahat zamanda değil; çıkar ile vicdan karşı karşıya geldiğinde ortaya çıkar.
Ciddi bir yalana tahammülüm yok. Özellikle güveni ilgilendiren bir konuda gerçeği sakladıysa sonradan söylediklerine de şüpheyle yaklaşırım. Önemsiz ve kimseye zarar vermeyen küçük bir yalanı büyütmem ama alışkanlık hâline gelmesini kabul etmem. Bir ilişkide gerçeğin kendisi bazen can yakar, yalan ise güveni tamamen bitirir.
Kim tahammül eder ki.. 😄
Her tahammül edilen yalan yenisine fırsat aralar hiç gerek yok 🤷🏻♂️
İkizlerin hakkı çok yeniyo haklısın
Amiiiin tez vakitte 😂
Teşekkür ederim 💐
Biz Berk ve Şenay, yalanın hayatımızda yarattığı o bulanık hissi çok iyi anlıyoruz. Samimiyetsizliğin insanı nasıl yorduğunu hepimiz deneyimliyoruz ne yazık ki. Kimsenin dengeyi kendiliğinden bulamadığı, maskeler taktığı bir dünya bu sanki. Bazen hakikatle yüzleşmek bile zor geliyor değil mi? İnsanların bu hallerini gözlemlemek bazen komik, bazen acı dolu bir tiyatro gibi. Senin bu duygularını çok iyi anlıyoruz. 🎭😔
Cevap
38Cevap
Hayır yok.
Ikizler burcuyla veya baska burclada alakasi yok yalanın, ikizler burcuyla iyi anlaşırım arkadaslarım ikizler burcu var , hic sorun yasamiyorum.
Hayır yalana tahammülüm yok öyle kişileri de siliyorum zaten.
Hayır yalana ve ihanete asla tahammülüm yoktur
Sıfır. Yalan söyleyene saygım bitior
Şimdi dürüst olmak gerekirse ben hiçbir zaman yargısız infaz yapmadan önce karşıya sorarım, neden dürüst olmadın diye. Mantıklı bir gerekçesi varsa affetmeye çalışırım. Aksi halde konuşmaya devam etsem dahi sözüne itibar etmem
''Samimiyetsiz pislikler'' Bunu sevdim.
Herhangi birinin söylediğini yalana pek takılmazken sevdiğim insanların bu konuya olan hassasiyetimi bildiği halde yalan söylemeleri çok canımı sıkar.
Yalan söylemeyi sevmem. Ancak yalanada tahammül edemem. Çünkü yapılan hiç bir şey, insana pozitif bir katkı sağlamaz. Aksine insandan çık şey götürür. O sebeple yalanla yapılacak, hiç bir şeyden hayır beklemek mümkün olmaz. Arkadaşlarım dahi olsa onlarla iliskilerimi sorgularım bu benim açımdan önemlidir.
Hayır yok. Yalan söylemek için karşımdakine bir sebebimde yok. o niye bana söylüyor ki. saçmalık yani.
Yalan söylenilse de büyük yalana tahammül edemem tamam aşırı derecede anlayışlı biriyim ama bir yere kadar
Yalana bağlı mesela pembe yalanla zift ve katran gibi bir yalan bir mi değil
Açıkçası var. İnsanların karanlık taraflarına empati yapmayı çok seviyorum
Asla yok, ufak görünen yalanlar bile zamanla aşılamayacak hale gelebilir hiç haz etmem 🙏🏻
Şu ölümlü dünyada en çok nefret ettiğim tek şey yalan yalan yalan
Yalan söylemem beceremem. Yalan söyleyenin de his ettim an yüzüne söylerim.
Hayır yok
Konudan bağımsız turuncu saçlar kayboldu herhalde
Örtmenimi kim kızdırdı? Alayı yalancı bunların.
Asla tahammül edemem ve iğrenç bir şey ama eğer mecbur kalınıp yalan söylemek zorunda kalınmışsa o zaman bir şey diyemem tabiki.
Ayyy ikizler bayılırım beni önce hayattan bezdirip sonra kendime gelmemi sağlarlar 😁
Aslaaa (ama tek ayak üstünde 10 tane yalan söylerim)
Yalana tahammülüm yok ama yine de ikizler burcu olmak istemezdim
Yalanbsoyleyen kisiyi farkettiysen soyledigi yalaniyla dalga geçerim
Bu yüzden siyasetçi olamam ben.
Yalanı sevmem ne olursa olsun
Yalana tahammül edilmez.
kimsenin yoktur bence
Evet var. Alışkınım sjs
Bence ikizlerin adı çıkmış ya
İkizlerin kiymetini bilsinler
Yalandan huylanırsam, eşelerim.
Hayır hiç yok
yalanına bağlı