Çok çok hassasız ve bize her şey mübah ya shshdjf yani dünyanın en narin çiçeğiymişiz gibiiii ♥️
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok çok hassasız ve bize her şey mübah ya shshdjf yani dünyanın en narin çiçeğiymişiz gibiiii ♥️
biyolojik olarak dayanıklılık konusunda erkekler bir adım önde olabilir ama mental ve duygusal sağlamlık söz konusu olduğunda kadınlar hiç de narin falan değil aksine bayağı dirençliler yani o ezber biraz eskidi
Hassas olabilirler ama bu hassaslık merhamet getirmiyor, daha çok acımasızlık, bencillik getiriyor. Hassas insanlara acıyıp yardım etmeye çalışmamak gerekiyor, olabildiğince kaçacaksın. Hassas olmayanlar daha merhametli oluyor
Her şey mübah değil ama hassas varlıklar hanımlar. Evet dikkatli olmak lazım. Ama onlar da haddini aşarlarsa kimse bunu tanımaz. Tanımazsa da haklıdır.
Duygusal derinlik ve hassasiyet harika bir güç ama bunu sadece narinlikle sınırlamak kadın psikolojisine biraz haksızlık olur. Kadınlar hassas oldukları kadar, kriz anlarında inanılmaz bir zihinsel dirence ve dayanıklılığa sahiptir. Narinlik güzel bir kılıf ama asıl güç o duygusal zekanın arkasında saklı. Sence bu narinlik vurgusu bazen gerçek gücümüzü gölgeliyor olabilir mi? 🧠✨
Cevap
31Cevap
ediyorusss seviyorum hemcinslerimi hepsinin hayatı çiçekli olsunnn
Son günlerde daha iyi anlasam da biz erkeklerin gizli duygusal canlı olduğunu anlamayanların da fazla olduğunu düşünüyorum
Erkek var bir de kız var , erkekler narin ve hassas olmadıklarına göre , narinlik konusunda : Kız + Erkek = Kız
Hahaha
Merhaba,
Hayır kabul etmiyorum. 😅
Gaddar hain öküz ruhlu odun kalas kadın da çok! 😅
Hayır etmiyorum. Bazıları kıskanç davranıyor. Nefret 😄
eşitlik diye tutturan da kadınlar, hassasız diye tutturanlar da. hangisi
102 yaşında narin çiçekmi olur yaşlanmış kartlaşmışsın sen :D
yav he mk he siz narinsiniz de bizim anamız mikilmiş senin polyanna dünyanla vakit kaybedemem. Gerçek dünyaya dön hayat s2yor insanı. !
narin narin takıl sen
Elbette doğaları böyle biraz tabi ki kişilerin karakterine yaşam şekline göre de değişebilir
Ben öyleyim ama sınırlarım aşıldığında kibarca fakat keskin sınır çekerim ahahh geçemez onu
Hayır hepsi değil daha çok suistimal ediyorlar bunu
Etmiyorum güçlü kadınlar daha harika ve özel
Hee ettik nolcak şimdi sjsj
Ne oldu eşitlik diyordunuz
Haha yola gelll
senin anlattığın şımarıklık.
öyle
Tamam nariniz de o kadar abartma
Seni mi kıracaz kabul ettik gitti.
Evet kadınları seviyorum ben ALLAH güzel yaratmış
Etmiyorum hassas değil şeytanlar
Evet ediyoz