Yoksa sorun tamamen bende mi kendimi tanıyamıyorum, çok üzülüyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
vardır belki
ben tam tersi bağlanıyorum. Altay cem meriç izle
Sağol bakayım
neler okuman gerektiği nasıl okuman gerektiği, öğrenme nasıl olur, sorgulamanın usulü nedir, nasıl objektif olunur, hangi kaynakları nasıl araştırılır, nasıl düşünülür vs en köküne kadar inceleyip öğrenebilirsin. ben çok fayda gördüm. okumalar da yaptım. bu işe girdin, bu aşamada kolayca çıkamazsın söyleyeyim. sonuna kadar götürmen lazım.
Niyetim öyle zaten ama ömür geçiyor
Anladım dostum çok teşekkür ederim
Amin cümlemizin inşallah
Araştırdığın kaynakları özenle seç Allah kalbini de basiretini de rahmet nazarıyla açsın
Amin bacım inşallah 🤲
Burcunuz nedir kova mı onlar biraz dine karşı fazla sorgulayıcı yaklaşıyor
Burçla ilgili olduğunu sanmıyorum inanmamda zaten
Aslan burcu mu o zaman
Nerden bildin ya enteresan
İnsanlara en mesafeli burç aslan da ondan 😂😂
Valla bravo o da doğru 😂😂😂
İstenilen cevabı doyurucu bir şekilde vermeyen en gıcık burç insanıdır kendileri hahssh
Valla gıcık değilim
İlgin içinde teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Şeytan seninle uğraşıyor
Allah yolundan ayrılmanı istiyor
Allah'ı andıkça sana yaklaşamaz
Yemin ederim aynı şeyi düşünüyorum şeytan mı musallat oldu diye… ben her zaman anıyorum Rabbimi ama sorularda yakamı bırakmıyor işte be dostum
Ebu Leheb Ölmeden Önce Tebbet suresi indirildi Çünkü Allah onun imansız öleceğini biliyordu kur'an-ı Kerim'deki kara ve deniz kelimelerinin toplamanın birbirine oranı ile dünyadaki kara ve deniz oranı aynı araştırabilirsin işte Allah böyle büyük ve hikmet sahibidir
EvveAllah
😊🙏
🙏🙏🙏
Ben de o yüzden kafamı ve hayatımı toparlayana kadar düşünmeyeceğim
Kardeşim de dini araştırdı agnostik oldu. Eskiden namazında niyazında biriydi. Ben din hakkında araştırma yapmamaya karar verdim, araştırsam da sadece Kur'an-ı Kerim'i okurum.
Bende işte aynen beş vakit namazımdaydım yaa
Ben araştırdıkça daha da yakın oldum
Maaşallah ne güzel
Asıl araştırdıkça daha da İslam'a yaklaşıyorum
Maaşallah ne güzel
Valla gardaşim sen çok ileri gitmeye başladın bu din işlerinde senin öteki tarafta... korlar
Burdada koyuyorlar zaten
Allah zengini fakiri şiksin diye yaratmış bizdede günlük patron kaldırıp koşuyor üstümüze doğru neydecen göğnü olunca sakinleşiyor. Nerde lan mazlum diye bağırdığı bile oluyor
Geçen de bana buraya gel l. an pembe testis diye bağırdı
Heh al işte…. Yaw yarın sigara alacak param yok benim günlerdir yumurta yemekten yakında tavuk sıçıcam… nasılsın diye soran yok kapımı çalan yok nası olacak
Oe o aq çocuğu
Testis değil pembe t. aşşaklı diye bağırdı
İnşallah senden beter olur pç
Hep o çocuğu bunlar geçen uyurken gözümü açıp o.. çocukları diye bağırarak geri dalmışım uykuya
Yıllardır üfleye üfleye skyorlar bizi Allahsız kitapsızlar
Öteki taraf bu dünyadan iyidir sen yine dinlere pek laf söyleme elbet kurban olduğum Allahımin adaleti tecelli eder.
Evdeki tencerenin kulpunu bile sktiler
Bu dünyada adalet falan yok aq kötüler fındık kırıyor ben elim skmde geziyorum bu dünyaya sklmeye mi geldim ben kimse sormadı aq ha bak senin hayatın bu ona göre diye
Kader gardaşim 😂😂
Bütün delillerle Kur'andır ayan.
Sorun sizde allahin varligina inanmiyormusunuz
İnanmayı çok istiyorum ama o kadar büyük çelişkiler var ki
E Kuran okudukça zaten kafayı kırdım
İslama…. Besmelesiz iş yapmam abdestsiz sokağa çıkmam ama bir sürü soru işaretiyle dolaşıyorum
Ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzülmen ve kendini tanıyamadığını düşünmen oldukça doğal. İnanç sistemlerini sorgulamak, hele ki günümüz dünyasında, birçok insanın deneyimlediği bir süreç. Bu yolculuk, aslında kendini daha iyi anlama ve kimliğini yeniden inşa etme fırsatı da sunar. Yalnız değilsin ve bu duyguları yaşaman, içsel bir büyümenin parçası olabilir. 🌱