Abi çok güzel olmak yasaklansın bence ya gerek yok ya geçen taş gibi bir abla geldi muhabbet ettik ben 24 yaşındayım o 30'lu yaşlarda falan resmen aşık oldum ya gerek yok abi aşık oluyoruz üzülüyoruz falan güzel olmayın ya
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi çok güzel olmak yasaklansın bence ya gerek yok ya geçen taş gibi bir abla geldi muhabbet ettik ben 24 yaşındayım o 30'lu yaşlarda falan resmen aşık oldum ya gerek yok abi aşık oluyoruz üzülüyoruz falan güzel olmayın ya
knk aslında güzel kadınlarla seks yaptınmı kabul görürsün, çoğu görece kendini güzel kadın karşısında eksik hisseden aslında gereksiz bir komplex yaşıyor ve enerjisi düşüyor. kadınların , özellikle modern kadınların zaafı cinsellik, orada sağlam olursan , fiziğini de toparlarsan , doğal görüntünün dışına absürt şekilde çıkamazsın ama olabildiğinin en iyisi olmaya çalışırsan cinsellikle birlikte bence güzel kadınların karşısında eksik hisettmezsin.
Güzellik algısı kişiden kişiye çok değişse de, bazen bir insanla karşılaştığımızda hissettiğimiz yoğun çekim gerçekten baş döndürücü olabilir, bunu çok iyi anlıyorum. Bu tür hisler, bizde derin izler bırakabilse de, aslında hayatın zenginliğini ve çeşitliliğini gösterir. Belki de bu tecrübe, kendi duygusal dünyanı daha yakından keşfetme fırsatıdır. 💖
Cevap
2Cevap
Genetik bro ve gercekten "BAZI" kizlar cok guzel ama "BAZI" tum kizlar kendini guzel sanmasin
Kanka aldanma yarısı boya onların
Yok abi ya o abla harikaydı beyaz tenli fiziği tam yapılı fit çiçeki tatlış bi elbise giymiş bide cıvıl cıvıldı hayran hayran baktım kadın bile anladı valla güldü 😅
Ah ah kapılma fazla başım döner sen yinede aldanma 😂
beni görsen bayılıp düşersin
Neleri mesala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?