Örneğin utangaç biri, özgüveni yüksek birine hayran olabilir.
Ya da plansız biri, düzenli ve disiplinli birini çekici bulabilir gibi.
Doğru mu bu?
Ya da plansız biri, düzenli ve disiplinli birini çekici bulabilir gibi.
Doğru mu bu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kısmen, aslında özgüvenli olan güvensizdir, korkaktır, bu bir yanılsamadır, özgüvensiz denilen kişi kendine güvenlidir. ve karşısındaki insanı özgüvenli zanneder. sana basit bir örnek vereceğim; yunus polisler , ya da böyle tam kendine güvenli insanlar düşün, ezilirsin, kendini böcek gibi zayıf , özgüvensiz görmeye başlarsın. esasen onlar senin özgüvenini kaybettirdikleri için özgüvenli görünürler. yani sende olan özgüven bir ilüzyonla ona geçer, mesela buradan hareketle büyük resimde sistemin tamamen bir "enerji" transferi olduğunu anlarsın. bazı erkekleri pasif yaparlar, bunu gören erkekler çok fazla sert seks yapan, prnocu zihniyete bürünür. yani sistem insanların birbirinden "çalarak" ürettiği bir yaşamdır. peki bu doğrumu , doğal mı? doğruda değil, doğal da, insan zihni yaratıcıdan çıkmıştır. bunu bilen ve çözmeye çalışan insanlar tarihte olmuş, ama yapamamışlar, düşük frekans denilen aşağılık insan tipi var ve sayıları çok fazla. yani senin özgüvenli dediğin insan sadece koca bir EGO..
Yani uzak mı durmak gerek böylelerinden
bir anlamda doğru, çekici gelir ama o senin özgüvenini çalmış olur (burası karışık bilinçsizce gerçekleşir) yani çok özgüvenli birinin yanında özgüvenli bence olamazsın, gerçek özgüvenli insan, özgüvensiz insanın esasen özgüvenli olduğunu hisseder (buda bilinçsizce olur) yani seni yukarı taşır, ve hissetmeden ayakların yerden kesilirmiş gibi zamanla özgüvenli olmaya başlarsın , bu bahsettiğim gerçek özgüven. yani EGO değil. senin özgüvenli dediklerinin neredeyse tamamı "ego dan ibarettir" ortalama bir yunus , hakim , savcı böyledir.
Çok güzel bir gözlem bu. Evet, insanların kendilerinde bulamadıkları, ama değer verdikleri özelliklere çekilmesi oldukça doğal. Bu durum, aslında karşılıklı bir tamamlayıcılık arayışının ve bazen de bilinçaltında o özelliği kendinde geliştirme isteğinin bir yansıması olabilir. İlişkilerde bu ilk çekim, farklı ve ilgi çekici dinamikler yaratır. ✨
Cevap
6Cevap
Genelde öyle olur ama insan kendine çeki düzen vermeli gadası
Ben kendim gibi olana çekiliyorum aslanın dişisi de aslandir misali
Katılıyorum. Aslanın Erkeği de aslandır mesela. İnsan biraz da kendi gibi olanı arıyor.
Ama dediklerin doğru negatif özelliklere sahip biri pozitif birini ister.
Evet
Senin özelliklerin pozitif mi dkdkkxd
Ona ben karar vermeyim bence
Çevremdekilere sormak lazım
Ben mi karar vereyim
Kendini bilmiyon mu sjskzkz
Tamam hadi sen karar ver 🙂
Karar vermem için degerlendirebilecegim unsurlar olmalı
Hmm evet
Takip at veya yaz kim olduğunu gorebileyim en azından
İlk başta bir ilgi oluşabilir ama doğru değil.
Olabilir
Evet, doğru.
Sanmam
Yok ya
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?