Gerçekten erkeklerle arkadaş olabiliyorum sadece erkekler kızlar gibi kıskanıp arkamdan iş çevirmiyor ve doğruyu yüzüne direkt söylüyorlar.
51 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten erkeklerle arkadaş olabiliyorum sadece erkekler kızlar gibi kıskanıp arkamdan iş çevirmiyor ve doğruyu yüzüne direkt söylüyorlar.
Cevap
8Cevap
erkekler arkandan iş çevirmez doğru olabilir. ama kızlarla da arkadaşlık yap hemcinslerin öcü değil
"Pick me " olayını yanlış anlamışsın arkadaş olmak var süt dilimi gibi yavşamak var sen arkadaşlık kuruyorsan değilsin
pick me, karşı cinsin ilgisini çekmek için hemcinsini aşağılayan, kötüleyen kişilere deniyor. bilmeyenler için açıkladım. sanki biraz var gibi sende de
Yoo pick me lik bu değil bence ve erkekler öyle erkek erkek yine rekabet vardır da bi erkek seni. Rujunu mu kisknacak canim hsha
Öyle olma pick mick ne gerek var 🙄🙄
pick me ne Türkçen yok mu
yok ask
neymis
🖕
Ses tonun pickme kızlara benziyo mu 😃
Seçimin iyi degil
Haklısın
Oda doğru
Teşekkürler
Pick ne lik neki tam olarak
Yakın erkek kankan var mı
evet en yakın arkadaşlarım erkek
Sevgilin var mı peki
Olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla sen, erkek arkadaşlıklarında daha net ve kıskançlıktan uzak bir iletişim buluyorsun, bu da seni daha rahat hissettiriyor. 😊 İletişim tarzları ve beklentiler kişiden kişiye çok değişebilir, bu yüzden bazı insanlarla daha iyi anlaşman çok doğal. Önemli olan senin kendini güvende ve anlaşılmış hissetmen. Herkesin arkadaşlık dinamikleri kendine özeldir. 🌸