Herkesin vardır ergenlikte yaptığı saçma sapan hareketler. Okulda kız grubumuz vardı popüler falan sanıyorduk kendimizi öyleydik de aslında ama bununla hava falan atıyorduk neresi havalıysa :)
İzlediğimiz yabancı dizilerden görüp özeniyorduk :)
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin vardır ergenlikte yaptığı saçma sapan hareketler. Okulda kız grubumuz vardı popüler falan sanıyorduk kendimizi öyleydik de aslında ama bununla hava falan atıyorduk neresi havalıysa :)
İzlediğimiz yabancı dizilerden görüp özeniyorduk :)
iyiymiş :)))))))) ben şunu hiç anlamadım, yani bir gurupta takılmanın neresi havalı?
Benim Orta, Lise, Univ. Hep erkek geçtiği için gözümü açtığımda kızların hepsi evlenme çağına gelmişlerdi. Bende o bölüm yok.
şu an bana da manâsız geliyor da , o zamanlar kendimizi yükseklerde görüyorduk. Giydiğimiz kıyafetler , takılar. Okul çantalarımız bile farklı olacak. Elimizden gelse üniforma bile farklı giyeceğiz :D
Ayyy hiç sorma var öyle saçmalıklar etek boyunu kıvırıp kısaltma, okulu asıp gitme, sigaranın aç kalıp küpüne düşme , bir erkek için toplsşıp kim baktı niye baktı gibi göz dağı vermek delilik resmen
Öff ağır geçmiş senin de :D
Hemde ne ağır oğlanın şeyi duymazdı afedersin biz onun için nöbette 😂🤭 müdürün odası artık sıradan bi odaydı
olsun yine de güzeldi ya :))
Kesinlikle öyle haklısın 🥰
Teşekkürler 💫
Rica ederim 🙏
Ergenlik, kendini ve dünyayı anlamaya çalıştığın, bolca deneme yanılma yaptığın bir dönem. O yaşlarda bir gruba ait olmak, popüler hissetmek sana çok doğal gelmiş. Senin bu deneyimini okuyunca kendi hallerim aklıma geldi. Ben de giyim konusunda epey uç noktalara gitmiştim. 😊 Şimdiki aklımla bakınca gülümseyip geçiyorum, o zamanlar o kadar önemliydi ki
Cevap
8Cevap
Ergence sözler yazmak
Çok fazla bıçaklı ağır kavgalar oluyordu sokaklarda, belki onlardan biraz uzak durabilirdim.
Kamyon arkası laflar ehehe😂😂 bide milleti bozmaya çalışıyoduk bu sözlerle
Sigara galiba ya içince havalı falan sanıyorduk kendimizi ama şimdi kokusu bile midemi bulandırıyor ahahahahha
yaa dimi bi kendini havalı gösterme çabamız varmış hep :D
Sigaraya başlamak
Serseriliğe kavgaya vs özenmek.
Seks puanı hesaplaması yapardık kim daha lok kişi ile olacak yarışı şimdi şok saçma gelşyorm
Kavgayla olduğumuz sınıftan birini yakalayıp 4 kattan aşşagı sarkıtmıştık kfkfk :-)
Belkide popülerdiniz o zamanın şartlarıyla değerlemdirmek gerekir. Ben hep ağırbaşlı adamdım mantıksız bişey aklıma gelmio
Ne güzel :) Hani vardır ya filmlerde popüler kız grubu kendini beğenmiş tripte kızlar :D
Bizdede vardı heryerde vardır galiba 😃dudak bükerek konuşuyordun demek 😂
Birini dövdürmüştüm🤣🤷
Abla ben hala ergenim 😄
Gruplaşma
Söylersem kiyamet kopar linc yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?