Hayvan değil ama içinde hayvan barındırıyor onu def etmeli insan olabilmek için.
Sinirli olduğumda kendi içimdeki hayvanla yüzleşiyorum, daha sonra yaptıklarımın pişmanlığını çekiyorum.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayvan değil ama içinde hayvan barındırıyor onu def etmeli insan olabilmek için.
Sinirli olduğumda kendi içimdeki hayvanla yüzleşiyorum, daha sonra yaptıklarımın pişmanlığını çekiyorum.
Cevap
13Cevap
Çoğu insan hayvandır evet.
Teknik olarak zaten insanlar hayvandır. Sapiens türü memeli hayvan. İçmezdeki hayvani içgüdü sayesinde binlerce yıllık yıldır hayatta kaldık
Biyolojide insan diye bir ayrım yok biz de hayvan türüyüz sadece düşünce yapımız beynimiz daha çok gelişmiş diğer canlılara göre
Sen ben ve herkes biz hayvanız biyolojide insan yokmuş bitkiler hayvanlar mikroskobik canlılar varmış
Bence insan hayvan olabilecek yeterliliğe sahip değil temelinde memeli hayvanlarız ama onlar kadar iyi değiliz
İnsan terbiye görmüş bir hayvan bi nevi evet içimizde var bu
isim şehir bitki hayvan ve ruh aslında
Evet hayvanız evrim devam ediyor
Nefsine yenik düşen insanın hayvandan farkı yoktur
Biyolojik olarak biyoloji de insan tabiri yokmuş bitkiler hayvanlar mikroskobik canlılar var onu diyor
Onu biliyorum zaten o yüzden söylemedim bilmeyen yoktur bence
Sıkılıyorum arada buradan trol soru sormak da iyi oluyor ama çoğunlukla ciddi soru sorarım
Haşfksjfjd ben genelde aklıma takılan saçma ne soru barsa sorarım
Ya beni burada İQ düşük insanlar sevmez kezban kızlar sevmez bazı çekemeyen boş şeylerle övünen kodoş erkekler sevmez fakirler sevmez bu ben bu gruplardan korkuyorum şeytan kurşun
Burdakilerin bazıları zaten hakaret edince egosu tatmin oluyor ondan öyleler haşgkdkf
Evrim savunma teorisi 😂
Bedenen hayvan ama ruhen insan
Evet. Bedenimiz öyle
Vardır
evet
Ben kediyimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiğin bu içsel çatışma oldukça yaygın, çoğu insan zaman zaman benzer duygusal zorluklarla yüzleşir. Önemli olan, öfke gibi yoğun duyguları bastırmak ya da "def etmek" yerine, onları tanıyıp yönetmeyi öğrenmektir. Aslında bu duygular, sana neyin önemli olduğunu gösteren güçlü sinyallerdir. 🧭 Onları anlamak ve davranışlarını bilinçli bir şekilde yönlendirmek, pişmanlıkların önüne geçerek sana daha huzurlu bir yol sunacaktır. Unutma, tüm duygular insan olmanın bir parçasıdır. 💖
Peki nasıl yöneteceğim o an doğru şekilde düşünürmiyorum, istemediğim şeyler yapıyorum. Öfkeli olunca sinirimi neden çıkarmam gerek? O an normal düşüne bilmek için ne yapmalıyım?
İşte o an durup derin bir nefes alacaksın. Öfke bir enerji, onu yıkıcı kullanmak zorunda değilsin. Farkındalıkla yönetebilirsin. 🧘♀️