Haksızlığa karşı özellikle çirkefçe davranıp karşınızdakini pişman mı edersiniz yoksa alttan mı alırsınız
29 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değişir.
Mesela kasada sıramın çalınması beni çirkefleştirmez ama iftira atılması acayip delirtir.
Kasadada sıran çalınmasın ben yaşlı birisi olsa bile izin almazsa geçmesine izin vermem ama mesela zaten arkamda yaşlı birisi vardır ona sıramı veririm ama direk gizli gizli öne geçmeye çalışırsa asla
Haklısın peki sana ilanı aşk eden birisine nasıl davranırsın 😂
Ozaman nazik birisin yoksa tipim değilsin defol sümüklüde diyebilirdin kalp kırmamışsın çirkef değilsin ozaman
Haklısın
Haksızlığa uğradığında öfkeyle hareket etmek yerine, durumu daha akılcı bir yaklaşımla ele alabilirsin. Karşı tarafı pişman etmek yerine, etkili iletişim ve beden diliyle sınırlarını net bir şekilde ortaya koyarak kendini koruyabilirsin. Bu, alttan almak değil, sosyal zekanla kendini güçlendirmektir. 💪💬
Cevap
2Cevap
Hak edene çirkefim.
Doğru yapıyon kanka hak edene haddini bildirmek gerek
Birini beni gereksiz haksız yere ezmeye aşağılamaya çalışırsa çok çirkef birine dönüşebilirim
Hoşuma gitmeyen ve istemediğim her şey beni çirkefleştiriyor
Sınırların nedir mesela neye çok çirkefleşirsin
Biri bana hak etmediğim gibi davrandığı zaman saygısızlığa tahammülüm yok
Peki ya hak ediyorsan bunu nasıl anlıyorsun insan yanlış yaptığını fark edermi
Şimdi haksız olduğunu ve yanlış yaptığını anlayıp tepki alacağını bilmek başka ama sürekli bir şeylerden rahatsızlık duyup söylenmesi ve asla değişmeyen tavır bana göre hak etmediğim bir davranış ben karşımdakine nasıl davranıyorsam aynısı da karşımdakinden beklerim
İşte onu soruyorum ya karşındakine sende kötüysen
Hep iyilikle yaklaşmaya çalışırım kendimle ilgili bir şey olup olmadığına da sorarım muhattabıma
Oda hep olduğunu söyler zaten bu sefer kendinş suçlu hissedersin
Çirkeflik yapamıyorum ben
Yapman gerekirsede yapamıyorsun neden
Evet öğretilmemiş sjjsjd
Öğreteyim sana 🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar