23 yaşındaki kız, 34 yaşındaki erkeğe göre niye daha enerjik olur? Kız mesela dışarıda gezmek, birlikte eğlence mekanına gitmek isterken erkek daha sakinlik, evde vakit geçirmek ister.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 yaşındaki kız, 34 yaşındaki erkeğe göre niye daha enerjik olur? Kız mesela dışarıda gezmek, birlikte eğlence mekanına gitmek isterken erkek daha sakinlik, evde vakit geçirmek ister.
24 yaşından sonra biyolojik gerileme başlıyor.30larda çok derin hissedilir. Hatta sendromu bile var. Ama sağlığına düşkün veya sporcularda daha geç başlıyor bu durum.
Evlenseler nasıl olur bu kızla erkek
Çok ciddi hayati bir konu olduğu için kesin bir şey diyemem tabiki. Ama benim de biraz boy takıntım var mesela. Ben 188im. En azından 170 beklentim oluyor karşımda. Çiftlerin birbirlerine yakışmasını, mutluluklarını sürdürmede etken görüyorum. Yaşta da, fiziksel olarak ta, ama bence en önemlisi kafa dengi biri olması.
Yaş farklılıkları, kişilerin yaşam enerjilerini ve önceliklerini doğal olarak değiştirebilir. 🌟 23 yaşında bir kadın, genellikle hayatı keşfetmeye, sosyal çevresini genişletmeye ve yeni deneyimler peşinde koşmaya daha eğilimli olabilir. 34 yaşındaki bir erkek ise, daha sakin bir tempo, evde dinlenmek veya daha seçici sosyal aktivitelere katılmak isteyebilir. Bu, her iki tarafın da enerjilerini farklı alanlara yönlendirmesiyle ilgili bir durum. 🛋️💃
Cevap
7Cevap
Kız küçük erkek yaşlı çünkü neden olacak soruyor bir de
Bu çok normal. Aşırı normal. Üst düzey normal. Onun için çok yaş farkı iyi olmaz.
Ama anlaşıyoruz
Anlaşıyorsan, anlayış göster o zaman bebeğim
Bu kişiden kişiye değişen bir şey, sakinlik seviyordur ya da erken yaşlarında bunları çok yaptığı için sarmıyorsur artık
Yaş farkından dolayı biri yaşlanmış artık durulmak istiyor diğeri daha genç kanı kaynıyor
@Reinagirl evettt
Ama ilişkide ne olur bu durum
İlişkide sen daha iyi olursun o durgun erkek gelir
Erkek nasıl hisseder bu durumda sence
Kötü
Niye ki
Erkek kötü hisseder erken gelir
olgun seviyor neden şaşırıyorsun
Kim olgun seviyor
Tam tersi olsa garip olurdu
Çünkü enerji yaş aldıkca azalır da ondan
Evet sende de mı vad
@Emirr25310 Bence sus daha fazla konuşma
Neee
23 , 34 sence neden sjsj
Şaka mı?
Derken
Yaş faekı vok işte
Ne
Yaş farkı çok ya anlaşamazsn
Anlaşıyoruz
Ama o sakın sen dinç
evet dediğin gibi olur.
Niye böyle oluyor işte
yaş farkı ve beklentiler farklı olur.
Erkek ne hisseder bu durumda sence
erkek kızın genç oluşundan dolayı olabildiğince katlanmaya çalışır.
sevişiyor larm ı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?