Bence bilgiyi kullanabiliyorsan avantajdır. Yalnız bilip de düzeltemiyorsan lanet. Sizler bu konuda ne düşünürsünüz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bilgiyi kullanabiliyorsan avantajdır. Yalnız bilip de düzeltemiyorsan lanet. Sizler bu konuda ne düşünürsünüz?

Cevap
12Cevap
Olay senin çok bilmen falan değil aslında; onların o rahat cehaletine dokunuyor olman. Adamlar kendi sığlıklarıyla yüzleşmektense seni küçümsemeyi seçiyorlar, hepsi bu. Fazla bilgi harbiden rahatsız ediyor milleti, çünkü ayna tutuyor. Ama takılmamak lazım; bırak onlar "he he" desinler, cehaletin o konforlu dünyasında kendi kendilerine takılsınlar. Bilgi her zaman rahatsız eder, etsin de zaten
Cahil king olsam olmazmıydı daha kolay sanki :D
dışarıdan bakınca cidden çok cazip geliyor insana. Hiçbir şeyi dert etmiyorsun, her şeyi bildiğini zannediyorsun, ne sorgulayan var ne yorulan... Kafa kuuulur, huzur tavan
ams mesele Senin o "cahil king" dediğin taht, sadece boş kafaların oturduğu, dünyadan bihaber olunan geçici bir mutluluk alanı. O tahtta oturmak kolayına gelir belki ama bir yerden sonra o boşluk insanın ruhunu sıkar. Sen kral olmayı değil, o sığlığa katlanamayacak kadar kafayı çalıştırmayı seçmişsin bir kere. Dönüşü yok bu işin bundan sonra o koca krallıkta uyanık kalıp acı çekmek mi, yoksa uykuda yaşamak mı dersen... Vallahi ben yine uyumamayı seçerdim herhalde, en azından kendi dünyamda gerçeğim
Bilmiyorum ki. Galiba cahil olsam neden cahil olduğumu hiç sorgulamayacağım için mutlu olabilirdim ehueheSenin benim kafaya sahip olup cahil olabilmeyi bence tam empatlayamayız illa bi yerde mantık yürütüyoruz kesin boyle olurduk diye. Sence onlar o belkileri düşünmüşmüdür. Sanmıyorum ki :D Ama evet yani cahil olmaktan sa cehennemde dünyasını çekmeyi seçerdim bende sanırım :)
Allah sonumuzu hayr etsin ebru. D
Ortamin değişmedigi sürece acı içinde kivraniyorsun.. okudukda noldu kendimizi geliştirdik kültürlü oldukda noldu etrafımdakilerle iki çift neyin muhabbetini yapacağım
Sen git o kadar araştır bilgi edindin, tecrübe edin, gözlemle , masaya yatır bir fikir sahibi ol. Çıkıp gelsin kazmanın birisi sana şey desin'' yaa hee tamma en çok sen biliyorsun'' ahfhasbfja
😂😂
Avantaj tabi ki de. ama önemli olan o bilgiyle ne yapacağımız. insan çoğu şeyi bilip harekete geçmiyorsa o zaman gereksiz yüktür sadece
Kullanabildiğin sürece avantaj, ama fazla bilgi bazen karar vermeyi de zorlaştırıyor, çok ihtimal görünce insan felç oluyor bir yerde. En kötüsü de bir şeyin yanlış gittiğini görüp elinden bir şey gelmemesi, o zaman bilgi sadece huzursuzluk kaynağı oluyor. Yani bıçak gibi bir şey, doğru kullanınca işe yarıyor, yanlış yerde saplanınca da kendini kesiyor.
Evet karar verme güçlüğü, tepki hızı düşüklüğü odak sorunları gibi pek çok problemi beraberinde getirebiliyor.
Fazla bilgi bazen gereksiz bir yüktür... heleki her konuda biraz bilgiye sahipsen aynı zmaanda hiçbir konuda tam bilgiye sahip değilsin demektir ki bu daha büyük dert.. genelde insanlar böyle olduklarından bunumuz... Kurtulmuyor :))))
Oo o en tehlikelisi ya. Koskoca bir konu hakkında 2 satır bilgiye sahip olup o konunun expertizi gibi takılanlar en büyük bela gerçekten :D
Ya maalesef ortam da ondan geçilmiyor.. adam benim uzmanı olduğum konuda 200 ders seminer vs almışım gelip birşeyler zirvwliyor ya izlemesi büyük keyif.. lakin karar verici bir yerdeyse bu adam işte var ya sıkıntı inanılmaz.. ve bizim ülkede çok vwr bunlardan :)))
maalesef oyle çok iyi anlıyorum seni Allah bize sabırlar versin. D
Paylaşmadığımız her şey yüktür bize.
Cehalet mutluluktur söyleminin can bulduğu bir coğrafyadayız.
maalesef çok doğru
Ne düşüneceğiz sana katilmaktan başka şansımız mı var
Soru soruyorsun mantikli cevap veriyorsun bir de bizden cevap bekliyorsun kjk
Hehhehe eyw efendim :D
Bilgi güçtür, özgüvendir ama bulunduğumuz coğrafyada delirtir insanı😀
Hemide ne delirme. D
Detaya katıyorum bilgileri yerinde kullanabiliyorsan avantajdır.
Bulunduğun oratama göre değişir bazen neden bunu biliyorum diye hayatı sorgulayabilirsin tabiki
Yani bu bilgi ne işime yarayacak ki. D
Yaşadığın çevreye göre değişir. Cahiller arasındaysan lanet seninle aynı bilgi tecrübesine sahip bir ortamda avantaj
Az bilen rahat uyur.😇
Allah rahatlık versin efenim tatlı ruyalar :D
Yok ya az bilip uyuyanlara iyi dilekler sadece :D
heheuhuee inançsızz seni. D
bilgi güçtür derim
Varis misin sen little finger mısın :D
Ya neden neden :D Bir dizide erotik sahnelerden ve ahlaksızca ilişkilerden enfret ederim ama sanırım en az 8-9 kere bitirmişimdir. Karakterler mükemmel işlenmiş, görüntü kalitesi ve oyunculuklar çok iyi. Dizi zevkini bilmiyorum ama izlerken seni en çok şok edebilecek sahnelerin barındırdığı kaliteli bir yapımdır. Umarım çok spoiler almadan izlersin :)
Pek fizik kalmadi 3 aylik hamileyim,😊
Allah analı babalı büyütsün inş.
Thanqs😂😂
Her ikisde aslında...
fazla bilgili olmadığım için bilmiyorum
Coğrafya kaderse eğer lanet
"Ignorance is bliss.")
That's right :D
Fazla bilgi iyidir
Sende fazla bilgi var mı Ahmet?
Olmazmı her konuda danışa bilirsin ücretsiz
Maşallah diyorum efendim ehuehue
teşekkür
Bu soruya bayıldım
Teşekkürler
Avantaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bilgiye sahip olmanın kendisi gerçekten büyük bir güç. Senin de dediğin gibi, onu yapıcı bir şekilde kullanabiliyorsan, sana yeni kapılar açan paha biçilmez bir avantajdır. Ancak bilginin ağırlığı, özellikle de düzeltemediğin durumlarla yüzleştiğinde yorucu bir yük haline gelebilir. Asıl mesele, bu bilgiyi nasıl yönettiğin ve onu kendini geliştirmek için nasıl dönüştürebildiğindir. 🧠✨