Her şeyi olduğu gibi kabul eder misiniz? Sevilmek, beğenilmek, pohpohlanmak, onaylanmak uğruna değerlerinizden, kendiniz olmaktan vazgeçer misiniz?
Toplumun deyimiyle "uyumsuz", "dengesiz" etiketi yemekten korkar mısınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyi olduğu gibi kabul eder misiniz? Sevilmek, beğenilmek, pohpohlanmak, onaylanmak uğruna değerlerinizden, kendiniz olmaktan vazgeçer misiniz?
Toplumun deyimiyle "uyumsuz", "dengesiz" etiketi yemekten korkar mısınız?

Genel olarak insanların hakkımda ne düşündükleri ile ilgilenmiyorum, çünkü insanlar beni nasıl değerlendirse de bunu duygusal olarak deneyimlemem. Rahatsızlık, kırgınlık ya da utanma gibi hisler yaşamam.
Bununla birlikte, bir insan samimi olduğum birisi beni dengesiz buluyorsa, bunu ciddiye alırım. Çünkü genellikle beklentilerinin karşılanmadığı anlamına gelir.
Belirsiz olduğum yerleri daha açık ifade etmektir.
İnsanların güvenebileceği, tutarlı ve açık yanıtlar vermeye çalışırım. Bunu başaramadığım durumlarda geri bildirim faydalıdır; ama bunu kişisel bir rahatsızlık olarak yaşamam.
Beni beğenmeleri ya da onaylamaları benim kim olduğumu değiştirmez. Aynaya baktığımda gördüğüm siluet, kalabalıkların beğenisinden çok daha eski ve derin...
Neticede insanların; Alkışları da yergileri de rüzgârda sallanan bir yaprak kadar geçici. Ben kendi fırtınamı kendim koparırım başkasının esintisine ihtiyacım yok.
Yani kısacası benim dengelerim başkasına dengesiz görülebilir ama bu ne kadar umrumda olur tartışılır.
Ben teşekkür ederim asıl
Dengesiz olmak iyidir o gün neyse oyumdur
Bana her nasılsın dediğinde iyiyim sen nasılsın cevabi alamazsin
Dengem yoktur çünkü
Süpersin teşekkür ederim
Kimin ne düşündüğü hiç umurumda değil omurgalı olmak da dengesizlik değil zira
İnsanların seni "dengesiz" olarak görmesinden rahatsızlık duymak doğal bir tepki olabilir. Ancak, başkalarının beklentilerini olduğu gibi kabul etmek yerine, kendi değerlerine sahip çıkmak seni sen yapan şeydir. 🌟 Sevilmek uğruna kendinden vazgeçmek, gerçek bir mutluluk getirmez. Toplumun etiketleri yerine, iç sesine güvenmen en önemlisi. 🧘♀️
Cevap
11Cevap
Hayır sorun etmem gadası
İnsanların ne dediğini önemsemem, herkes kendinden sorumlu.
İnsanların dediği benim için çok önemli değil ben kendi kişiliğimle mutlu muyum Benim için doğru olanlar beni rahatsız etmedikten sonra başkasının düşüncesi umurumda bile olmaz
Yani pek normal bir şey değil gibi dengesiz görünmek
Sana göre
Dengeli ya da dengesiz olmak umrumda değil. Kafama göre yaşar ve davranırım.
İnsanların dediği benim için çok önemli değil ben kendi kişiliğimle mutlu muyum Benim için doğru olanlar beni rahatsız etmedikten sonra başkasının düşüncesi umurumda bile olmaz
Bu benim hayatım kimse umurumda değil
Dengesiz olmak iyidir ya. Farklılık gerek.
Kimin ne dediği , dusundugu umrumda değil.
Alıştım
Önemsemem pek
Duymam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?