Roman okuyordum ama aşırı öfkelendim karaktere, sabahtan beri okuyorum. Bu yüzden biraz ara vereceğim. Bu sırada ne yapayım?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Roman okuyordum ama aşırı öfkelendim karaktere, sabahtan beri okuyorum. Bu yüzden biraz ara vereceğim. Bu sırada ne yapayım?
Genelde kitap okumayı sessiz ortamlarda daha fazla seviyorum o kadar içselleştiriyorum ki sanki o roman Ben yaşıyor gibiyim. Karakter olarak kendime kim daha yakınsa onu seçiyorum ve romanı çok güzel içselleştirebiliyorum
Ben deee
Sırf bu yüzden bir başladığım zaman o gün bitirmek için kendimi fazlasıyla yoruyor. Ve inan o romandaki içselleştirdiğim kişi roman da hangi duyguy a sahipse ara verdiğim zaman günlük yaşandığında da o duyguyu yaşıyorum ilginç bir şekilde
Bende de tıpkısl. Bir tek bende oluyir sanıyirdum. İçimi rahatlattım
Şimdi ben şuna inanırım bir insan kitap okuduğu zaman eğer o kitapta hayatından bir şeyler bulmuyorsa ya da kendini bir roman karakteri yerine koymuyorsa hissetmiyorsa okunduğundan hiçbir şey anlamıyor demektir.. Bence biz de bir sıkıntı yok bizim düşünmeyenler de asıl sıkıntı.
Haklısın. Bazı insanlar kurt adam vampir ve s gibi fantastik kitapkar okuyirlar. Onlarl anlamıyorum, çünkü ben öyle kitapları yaşayamam
İşte bizim gibi insanlar bu kitapları okuduğu zaman hiçbir şey anlamaz zevk almaz. Biz genelde hayatın içinden yaşantımıza uygun bizi anlatan kendinde kendimizi bulacağımız romanları tercih ederiz
Evet
Dediğim gibi insanlara bizim duruma ilginç gelebilir ama gerçekten doğru olan bizim yaptığımız. En çok da neyi seviyorum biliyor musun sandalyemi alıyorum gidiyorum kumsalda oturuyorum orada kitabımı okuyorum dalgaların sesi eşliğinde. İnan benim için huzur bu
Ben yaömurun sesi eşliğinde kitap okumayı srviyorun
Yağmurun sesi o bambaşka bir durum zaten o çok farklı bir olay. Bak normalde kitap okumayı çok seviyorum ama bazen yağmur yağdığı zaman sesli kitap uygulamasını biliyorsun kulaklığımı takarım telefon cebimde yağmurun altında yürüyerek onu dinlemek O kadar hoşuma gider ki
Sanki yağmurda yürüdüğüm zaman bütün dertlerim onunla birlikte akıp gidiyor gibi hissediyorum
Öylr
Bu arada ben gibi düşünen kitap okurken ben gibi içselleştiren birini gördüğüm için gerçekten çok mutlu oldum
Ben de😊
Cevap için teşekkürler, iyi geceler
🙂🍀 teşekkür ederim iyi geldi
İncelik gösterip Eic seçtiğiniz için teşekkür ederim 🍀
Şiir oku benim gibi
Roman karakterine bu kadar öfkelenmen aslında hikayenin gücünü gösterir, bazen duygularımız çok yoğunlaşabiliyor. 😌 Bu enerjiyi değiştirmek için, belki biraz dışarı çıkıp kısa bir yürüyüş yapmak iyi gelebilir. Temiz hava ve hareket zihnini rahatlatır. 🚶♀️ Veya sevdiğin, neşeli bir müzik açıp keyifli vakit geçirebilirsin. 🎶 Bu tür küçük molalar çok işe yarar.
Cevap
22Cevap
film izle
Sıkma tatlı canını sevgili Jane,
Okşa patlıcanını...
Mutluluğunuzla tebessüm ettim sayın yazar
Öfke kontrolünüze katkı sağladıysam ne mutlu bana bayan Jane, başka seanslar için bir mesaj uzağınızda olacağım
@BePresent çok ayıp
@BePresent estf efenim bayan Jane kendi halinde isirahatteler
Bana sesli kitap lazım. Psikolojik. O kafalardayım.
Romani bana anlat bende uyuyum olur mu
Bi kahve yap çık balkonda iç
Kick'de Canlı Yayın İzleyebilirsiniz
Bir kahbe belki biraz uzanıp dinlenme
Karakter nasıl olsun isterdin
Eski bir romansa genelde duygusal tanımlamalar ön planda oluyor. Abartmalari lazım roman olsun diye 😄
Evet dengeyi bulmak zor iş.
Biraz gozlerini dinlendir
Film izle birde
Reels kaydır en iyisi
Ne yapmak istiyorsun ya
Takıl buralarda ozamaan işte 😀
Alternatifini yaz kanka
Hangi romanı
Aşırı öfkelenecek ne vardı 😆😆
Nasıl bir ihsnetti ve kim yaptı
Romanın sonu nasıl peki
İyi geceler s