Durduk yere bir de. Nefret mi denir hayranlık mı bilemedim ama kudurmalarını zevkle izliyorum 😅

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Durduk yere bir de. Nefret mi denir hayranlık mı bilemedim ama kudurmalarını zevkle izliyorum 😅

Cevap
40Cevap
Komsum var onunla İstanbul'a dönünce görüsuceğiz sikayet edicem jsjs
Sen seviliyorsun o kadar iyi kalbin varki😇
Oy canım senin gibi ❤️ sende seviliyorsun ❤️
Tesekkür ederim🥰
Sitede var bir iki kişi, Allah kolaylık versin ben keyfime bakarken onlar durduk yere nefretten iç organlarını zedeliyorlar. 😅
Tabii ki var hemde bir sürü ama ben onları takıyor muyum? Tabii ki hayır eşşek tezekleriyle uğraşmak kendime hakaret olur. İstedikleri kadar nefret edebilirler benden 😂😂
Sevmeyenler vardır. Nefreti hak edecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum ama insanlar büyütebilir tabi bazı şeyleri
Var olmaz mı hazımsızlık ve kudurmuşluk başa bela :D doktor kendi haline bırakın dedi bende öyle yapıyorum ama arada tıklatmak lazım.
nefret eden sessizce ağlasın benden uzak djdj
Varsa da kendi problemleri. Ben hayatıma bakıyorum
Varsa bile haberim yok. Umrumda da değil.
Evet var 🤪 selam olsun hepsine 👻
Reelde yoktur da sitede bilmiyorum sanmam.
Herkesin sevmeyeni her yerde var maalesef buna engel olmak zor. Sen ve senin gibi gidip gelen yeniden birtakım burada etiketler, rütbeler edinmiş veya kısa sürede buradaki etiketlere ulaşan her üyeye saldırı mevcut. Buradan gidip dönmemek çok daha iyi çünkü gülüp geçtiğiniz durumlar bir gün sıkıcı bir konu oluyor ama sen, senin durumundaki insanlar da haklı. Kimse keyif aldığı bir platformu bazı insancıklar tarafından kendini kısıtlamak ve kendini geri çekmek zorunda değil. Seni arka planda bilemem ama burada gördüğüm kadarıyla kendi halinde duruyorsun yolena :')
Sitede herkes ayrı bi kuduruyor ben anlamadım ya valla millet kaosa doyamadı. Hee soruda gizli üye olarak saranlar fake hesaptan saldıranlar falan site iyice b. ka sardı
Bilmem vardir herhalde sorularda saldiran bikac kadin vardi djdjdjjdjdj ama. cokta umrumdami değil tabiki
Kendi kafalarında kurdukları kişiyle aynı olmalıyım ki benden de nefret edenler var, oysa kendi hâlinde bir insanım, anlam veremiyorum tabi ki 😂
Var, pembeli üye düzenli olarak gelip senden nefret ediyorum yazıyo tüm sorularıma hesabını kapatıp gidiyo sonra jdfgjs
Olmaz mı.
Ancak bu kişilerin bu şekilde hissediyor olmasında beni hiç bir parmağım yok.
Kendileri yaptılar , kendileri kendilerine yaşattılar.
Çaba harcamadan bir şeyleri hiç kimse elde edemez.
Bunun cinsiyetle alakası yok.
Senden kim nefret ediyor ya hemcinsin ise kiskaniyordur 😅Benden eden olabilir 😀
Maşallah kiskandiklarindan daha fazlasi var 😀
Vardır herhalde. Senden de nefret edeni ne bileyim yanii bal gibi kızsın bal 🍯 seni sevmeyen ölsün
Canımsın ❣️
Evet 1 tane vardı eski iş yerimde. Adam yerine koyup hiç muhatap almıyordum. Kuduruyordu. Kudurması çok hoşuma gidiyordu. Kimin benden nefret ettiği, arkamdan ne konuştuğu ile alakalı zerre ilgilenmiyorum
Evet var ama neden gözüme girmeye calisiyorlar yalakalik yapiyorlar çözemedim
Ellerinde imkan olsa bir kaşık suda bogarlar ama gel gelelim yapişiyorlar kullaniyorum ben de
Benim gibi bir insandan nefret ediyorsa birisi, sorun kendisindedir 🚩. Hiçbir şey yapmadığım birisi nefret edemez çünkü 🤪.
Var varmış hatta bazılarını yeni öğreniyoruz şaşırtıcı muhatap bile olmadığım tipler ne batıyorsa artık :D
Valla normal hayatımda yoktur galiba , ama burada hiç tanımadığım insanlar engellediğine göre vardır bence 😂
Burası birgün geçmişte kalacak. O yüzden burdaki zamanımı iyi geçirmeye çalışıyorum. Umrumda değil kimse.))
Nefret ediyormuş gibiler var bu sitede ben onları biliyorum ama engellemiyorum onlar engellesin onlar kendilerini biliyor bi kaç kişi oynuyor benle
Nefret edenin olacağını sanmıyorum ama haz etmeyen vardır illaki. Burada varsa parmak kaldırsınlar :D
Çekemeyen çok var. KS'de abaza kitleyi eleştirdim diye bana dil uzatanlar bile olmuştu. Düzgün insan olmak zor 😄
Servetimi ve yaşadığım hayatı öğrenen herkes 😂
vardır kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygısızlıkta yapmasınlar
Var mı yok mu bilmiyorum. Ama benden nefret edeni de takamicam ya 😂
Valla bilmiyorum varsa engellesin slk mıdır nedir 😂
Ya etseler kaç yazar benim haberim var mı acaba dkdkd
Kimsenin benden nefret boyutunda his hissettiğini sanmıyorum
Tabiki sevmeyenlerin var
Nefret edenler de vardır ki bu başarılı olduğumu gösterir
Elbette vardır da dönüp onlara bakmam.. halleri nedir bilmem :))
Hiç ilgilenmiyorum, var mı yok mu onu da bilemiyorum
O insan senin bir hareketini ve ya üslubunu beğenmemiştir ve seni sevmez. Kimse kimseden durup dururken nefret de etmez kıskanmaz da. Saçma sapan kuruntular bunlar. Kendinizi ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki
Ohooo say say bitmez simdi
Hayran olacakları bir özelliğin var mı?
Bir insan hayranı olduğu kişiden nefret etmez ki. Fatih Sultan Mehmet'i seviyorlar mesela nefret etmiyorlar. İnsanlar iyi eylemleri olan insanlara hayranlık duyuyor.
Çekememezlik oluyor o hayranlık olmuyor. Nefret oluyor.
Varsa da küçük burkinin umrunda değil
Ağlayarak günlüklerine yazabilirler
Vardır mutlaka saygı duyar geçeriz 🙂
Olmaz olur mu hiiç
Muhakkak vardır da bu benim umrumda mı🤷
Var var :)
Olmalı ☺️ kesinlikle olmuş olması lazım
Yoo niye olsun ki
Olsunlar zatenn vardır daa
Nefret edilecek kadar bir karakterim yok
İş yerinde var 😏
Evet varmış onuda öğrendik 😄
Eeee dolu olmaz olur mu
Varsa da umrumda değil
Olabilir olmayadabilir
Vardır illaki kıytı da köşede 😀
Kimse kimseden durduk yere nefret etmez
Sanmıyorum ama umurumda da olmazdı
Evet iş yerinde nefret edenler var 😅
Yoksa sorun vardır
yoo kim benden nefret etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu gözlemlemek gerçekten ilginç bir dinamik. 🤔 İnsanların sana karşı hissettiği bu yoğun duygular, bazen kendilerine duydukları bir eksiklikten veya ulaşamadıkları bir şeye duydukları hayranlıktan kaynaklanabiliyor. Enerjini senden yana kullanman çok yerinde. ✨ Bu senin ne kadar güçlü durduğunu gösterir.