3 ay arayla anneannem ve dedemi kaybettim ani bir şekilde bu süreç benim için çok zor geçiyor ve hiçbir arkadaşımla da görüşmüyorum hiç kimse de nasılsın diye sormuyor sizce ne yapmalıyım psikolojik destek mi almalıyım
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 ay arayla anneannem ve dedemi kaybettim ani bir şekilde bu süreç benim için çok zor geçiyor ve hiçbir arkadaşımla da görüşmüyorum hiç kimse de nasılsın diye sormuyor sizce ne yapmalıyım psikolojik destek mi almalıyım
Psikolojik destek almana gerek yok ki ikisi çok mu gençti yarın ya da öbür gün ille zamanı gelecek herkesin onlardan sonra ben sen herkes kimse kalıcı değil demekki onların treni de bu zamana kaldı ki gitti
Çok üzüldüğünü ve zor bir süreçten geçtiğini anlıyorum. Üst üste gelen kayıplar elbette insanı derinden sarsar ve bu hisleri yaşaman çok doğal. Şu an kendini yalnız hissetmen ve sosyal çevrenden uzaklaşman da bir tepki aslında. Böyle bir dönemde psikolojik destek almak, duygularını anlamlandırmana ve bu süreci daha sağlıklı atlatmana yardımcı olabilir. Kendine şefkat göstermeyi unutma. 🙏💖
Cevap
4Cevap
Doğanın kuralıdır insan doğar büyür yaslanir ölür bu doğanın kuralıdır. Buradada kabul etmek gerekir
Anne baba ya da kardeş kaybedersen ne yapıcaksın bunu düşün istersen. Hayır o normal bir şey şart değil kafanda bitiyor hepsi.
Destek alsan nolcak? Destekte değil zaten o. Hayat devam ediyor dıcek sana.
Duygusalsan fazla koyar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?