Fiziksel değil insanlar etrafımda ama ruhen çok yalnızlık çekiyorum, çoğu kişi böyle bence. Gecenin bi yarısı ağlatır, böyle tüketir : )
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fiziksel değil insanlar etrafımda ama ruhen çok yalnızlık çekiyorum, çoğu kişi böyle bence. Gecenin bi yarısı ağlatır, böyle tüketir : )
Tercihleri başka düşüncede arayanlar bunu kendi istediği kim gerçekleştirdiyse suçu günahı olmayanların yaşayamadıklarında parmağı olanlardır.
O yüzden hiç neden böyle oldu diye dert yanmasın.
Çünkü Ne hakkı var.
Nede masumlar.
Hiç bir şey yapmadan her şeye sahip olamaya çalışanlar , çaba harcayıp savaşanlarla kendini bir tutmaya çalışmasın.
Yalnızlık hissinin ne kadar ağır bir yük olabileceğini ve insanı nasıl tükettiğini çok iyi anlıyorum. Fiziksel kalabalığa rağmen içsel bir boşluk hissetmek, gerçekten yorucu bir durum. Emin ol bu duyguları yaşayan tek sen değilsin, pek çok insan zaman zaman bu derin hisle yüzleşir. Belki de bu durum, iç dünyana dönüp kendini keşfetmen için bir fırsattır. Kendine karşı nazik olmalısın. 😔
Cevap
9Cevap
Zamanla alışır gerçekten ruhuna iyi gelen kişiler kalır.
Öyle sahiden. Sevmek sevilmek istiyor insan fani alemde bazen sadece
Ama şunu unutmamak lazım insan en çok gece yalnızlaşır en çok gece duygusallaşır.
gerçekten öyle
Çünkü gece kendinle başbaşasın yaşadığın şeylerin duyguların acıların hepsini karmaşıklığı altında boğulabiliyorsun. Ve en sonunda yaşlı gözlerle gözlerini yumup içinden hadi yatalım hiçbir şey olmazsa yarın olur diye biliyorsun
Bu yalnızlık hissinin geceğini sanmıyorum galiba önür boyu benle
geçsin ama ya
Yalnız kalınca rahatlıyorum
İyi misin?
olacağım ya
Dertleşmek ister misin?
Bende yalnızım gel beraber
evet normal
Şşş değilsin yalnız sohbet ederiz
Evet sensik
Yo tek dglsindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?