Bunu sevgili eş dost her şey olarak alabilirsiniz çünkü insanların geneli böyle. İlk başta çok iyi çok güvenilir gözüküp sonra çok başka birine dönüşmeleri.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu sevgili eş dost her şey olarak alabilirsiniz çünkü insanların geneli böyle. İlk başta çok iyi çok güvenilir gözüküp sonra çok başka birine dönüşmeleri.
Bir şey sonradan değişiyorsa ilk başta gözden kaçırmaya çalıştığınız şeyler önünüze bir bir görün diye düşüyordur.
Kimse öyle bir anda değişmez.
İlahaki değişiyor demekle ısrarcı olacağım diyorsanız o değişen sizin bakışınızdır.
Çünkü hayat öyle bir mecra ki ertelediğiniz veya kör olmak istediğiniz şeyleri öyle karşınıza çıkarır ki , kaçamazsınız.
Bakmak zorunda kalırsınız.
Yine kaçmaya çalışırsınız , bu sefer tekme vurur.
Sonra bir daha , sonra bir daha , sonra bir daha.
Taki artık yeter yıprandım bir şey kalmadı diyene kadar.
İşte o zamanda suçsuzlara suç bulmaya başlarsınız.
Neden mi?
Kendi kabahatinizden kaçıyorsunuzdur.
Bu gözlemin gerçekten çok yerinde. İlk tanıştığımızda insanlar genellikle en iyi yanlarını sergilerler, buna sosyal maske de diyebiliriz. 🎭 Zamanla, ilişkiler derinleştikçe ve güven oluştukça, o kişinin gerçek davranış kalıpları ve belki de henüz farkında olmadığı özellikleri ortaya çıkar. Bu aslında bir değişimden çok, gerçek benliğin yavaşça görünür olmasıdır. İnsan doğasının bir parçası aslında. ✨
Cevap
3Cevap
Herkes kendini ilk tanıtırken o an olmak istediği kişi gibi tanıtır çünkü yani yalanları dizer kimi inandığını sanar kimi azıcık yalan azıcık gerçek katip bazı formüller dener vs vs xjfjff
Herkes maske takmış maalesef
kimseye güven olmaz
Köprüyü geçene kadar sanırım..
Tanımıyorsun çünkü başta
Çünkü başta sınırını aşmak için rol yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?