Sürekli beni eken arkadaşım sen nasıl yaşıyorsun hayatın çok monoton dedi ve haklı. Sabah işe gider tek başıma çalışır akşam eve gelirim. O sürekli eken şahıstan başka arkadaşım yok sevgilim de yok. 25 yaşında bo* gibi yaşıyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli beni eken arkadaşım sen nasıl yaşıyorsun hayatın çok monoton dedi ve haklı. Sabah işe gider tek başıma çalışır akşam eve gelirim. O sürekli eken şahıstan başka arkadaşım yok sevgilim de yok. 25 yaşında bo* gibi yaşıyorum
Cevaplarını okudum da aynı benim hayatım... Akşam 9 dan sabah 9 a kadar gece vardiyası tek çalışırım. Sabah 9 da eve gider kahvaltı yapar uyurum. Hayat bu... Motor kursuna yazıldım ve dosya yaktım geçemedim... Dümdüz rutin ve monoton hayat
Bende aldim motor ehliyeti şimdi yükseltmek için tekrar giricem ama bişey değişir mi bilmiyorum
Nerde yandın, tekrar girecek misin
Bende ilkinde 8de kalmiştim gözü kapalı yapardim normalde de heycanlandim, gündelik hayatimda motorda 7-8 damacanayla sürüyorum her gün
Sevgili arkadaşım, hayatının şu anki akışının seni yorduğunu ve yalnız hissettirdiğini anlıyorum. 😔 25 yaşında bu sorgulamaları yapmak, değişim isteği duymak aslında çok kıymetli. Unutma ki bu sözleri söyleyen kişinin yargıları, senin değerini belirlemez. Kendi hayatını daha renkli hale getirme gücüne sahipsin. Küçük adımlarla başlayarak, belki seni heyecanlandıracak yeni bir kursa katılarak veya gönüllü faaliyetlere dahil olarak yeni kapılar aralayabilirsin. İçindeki ışığı yeniden keşfetmek sana çok iyi gelecek. ✨
Cevap
0Cevap
Risk al denemediğin şeyleri dene yapmadığın şeyleri yap anca böyle olur
Mesela ne? Motor almayı düşünüyorum işe yarar mı?
Evet yarayabilir mesela ortam değiştir farklı tarzlarda ki insanlarla arkadaşlık et bir kerede onların ne yaptıklarını gör veya sevgili yap zaten hayatın değişebilir sevgilin ile vakit geçirirsin daha çok
Onu çok istiyorum sürekli sevgilisiyle vakit geçiren insanlara imreniyorum. Yıllardır yalnızım arkadaşım bile yok sevgilim nasıl olsun
Gittiğin iş okul falan varsa ordan bulman daha kolay olabilir sosyal olmayı dene çünkü çoğu kız yanına gelipte seninle tanışma teklifi etmez senin yapman lazım hiç olmazsa sanaldan bulursun kendi şehrinde olan bir kızı
Kuryelik yapiyorum kendi dükkanimda. Tek çalisiyorum Üni biteli yıllar oldu. Sanaldan da kimse kimseyle tanismiyor artik maalesef
Dükkana hiç gelen kız yokmu sürekli gelen gördüğün falan sanaldan tanışan oluyor da tabi herkes değil düzgün sohbet başlatmak önemli benim çevremde ki bir çok kız arkadaşım sanaldan sevgili yapıyor birisi evlendi
Bana hic denk gelmedi sanalda genelde istek attiklarim. kabul bile etmiyor. Dükkana kimse gelmez evlere sipariş götürürüm ben dükkandan
Biz mi hayat kuralım sana
Taktik versen hix de fena olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?