Bir gün bu farkın değerini ve sebebini bilebilir miyiz? Bilmek beni memnun ederdi, keşke bilebilsem.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir gün bu farkın değerini ve sebebini bilebilir miyiz? Bilmek beni memnun ederdi, keşke bilebilsem.
Karşılaştığım dünyayla hayal ettiğim dünya arasında ne kadar fark var derseniz, inanın bu konuda pek bir düşüncem yok. Açık konuşalım, burası alt tarafı fani bir dünya. Hepimiz biraz gaflet içinde yuvarlanıp gidiyoruz işte, evet yaşıyoruz bir şekilde. Ama kendimizi dev aynasında görmenin, şu dünyayı kafada çok büyütmenin pek alemi yok. Ben sadece sevdiklerime kol kanat gerip, bu tuhaf düzende asaletimi bozmadan dik durmaya bakıyorum, hepsi bu. Zaten eninde sonunda bir gün öleceğiz. O yüzden gereksiz dertlenmeye hiç lüzum yok; hakkaniyetle, asil duruşumuzu asla bozmadan, sevdiklerimizi koruyarak şu misafirliği hakkıyla tamamlayıp gideceğiz, bütün mesele bundan ibaret. Allahü Teala iman selameti versin
Zihnimde kurduğumuz dünya kusursuz bir simetriye, kusursuz bir mantığa ve her şeyin yerli yerinde olduğu kusursuz bir denkleme sahip; karşılaştığımız dünya ise bu denklemi her gün yeniden bozan, kuralları anlık değiştiren, kaotik ama bir o kadar da büyüleyici bir doğaçlama tiyatro sahnesi gibii
Cevap
2Cevap
Oldukça farklıydı.
Bir kadını çok sevdim o beni hiç sevmedi adaletin bu mu dünya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?