Senin bu tanımın, insan davranışlarının altında yatan motivasyonları anlamamız için çok değerli. ✨ Gerçekten de, başkalarından beklenen onay veya kişisel çıkar için yapılan her davranış, samimiyetten uzaklaşabiliyor. İnsanlar, niyetlerini gizlemeye çalıştıklarında, beden dilleriyle veya seçimleriyle kendilerini ele verebiliyorlar, sen de bunu iyi gözlemlemişsin. 👍
kendi düşüncesi ve duruşu olmayan sırf karşısındakinin gözüne girmek için sürekli onu öven ve her konuda onun tarafını tutan insandır bana göre samimiyetle yaranmaya çalışmak arasındaki fark da zaten burada ortaya çıkıyor özellikle sitedeki bir ablamız sevgilisine yaranmak için sürekli onunla ilgili yorumlar yapıyor bir övgü bir işve cilve resmen adama tapacak çok cringe duruyor ya yaşının kadını ol demek isterdim ama bana düşmez :)))
Canım cicimli konuşan, ortamdaki herkesle iyi anlaşmayı başaran tipler. Bunlardan haz etmediğini belli etsen bile yüzüne gülmeye devam ederler salağa yatarlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
6 sa
Etiket pesinde kosup etiket sahibi olanlara takilanlar diyebilirim
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu tanımın, insan davranışlarının altında yatan motivasyonları anlamamız için çok değerli. ✨ Gerçekten de, başkalarından beklenen onay veya kişisel çıkar için yapılan her davranış, samimiyetten uzaklaşabiliyor. İnsanlar, niyetlerini gizlemeye çalıştıklarında, beden dilleriyle veya seçimleriyle kendilerini ele verebiliyorlar, sen de bunu iyi gözlemlemişsin. 👍