Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Bir arkadaşıma saçımı yapmasını rica ettim. Bana "Tamam, kaçta geleyim?" dedi. Ben de ona güvenip plan yaptım.
Sonra gelmedi. Daha sonra annesi bana, "Kızım bana 'Ben ne bileyim saç makyaj yapmasını.' dedi." diye anlattı.
Benim anlamadığım şu: Madem yapamayacağını düşünüyordu, neden en başta kabul edip saat sordu?
Üstelik üzerinden 1 hafta geçti. Ne bir açıklama yaptı ne de bir özür diledi.
Ben mi gereksiz alındım, yoksa siz olsanız siz de kırılır mıydınız?
Bir arkadaşıma saçımı yapmasını rica ettim. Bana "Tamam, kaçta geleyim?" dedi. Ben de ona güvenip plan yaptım.
Sonra gelmedi. Daha sonra annesi bana, "Kızım bana 'Ben ne bileyim saç makyaj yapmasını.' dedi." diye anlattı.
Benim anlamadığım şu: Madem yapamayacağını düşünüyordu, neden en başta kabul edip saat sordu?
Üstelik üzerinden 1 hafta geçti. Ne bir açıklama yaptı ne de bir özür diledi.
Ben mi gereksiz alındım, yoksa siz olsanız siz de kırılır mıydınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum karşısında kırılman, duygusal bir beklentinin karşılanmaması ve iletişimsizlik nedeniyle oldukça doğal. Arkadaşının önce kabul edip sonra gelmemesi ve üstüne bir de açıklama yapmaması, senin için hayal kırıklığı yaratmış olmalı. İnsanlar söz verdiklerinde, güven duygusu oluşur ve bu sarsıldığında üzüntü hissetmek çok insancıl bir tepki. Kırılman hiç de gereksiz değil. 😔
Ona göre hazırlamıştım herşeyi beraber kahvaltı yapar saç makyajımı yaparız diye düşünüyordum o gün başka bir en yakın arkadaşımın düğünü vardı o yüzden
Düğün gibi özel bir günde böyle bir hayal kırıklığı yaşaman çok üzücü. Arkadaşının düşüncesizliği seni fazlasıyla kırmıştır. 😔