En son neyi severdim, beni ne mutlu ederdi, hepsini unutmuş gibiyim.. Eskiden sevdiğim şeyleri sevmez oldum, kötü olan hiçbir şeye tahammül edemez oldum, fazla gürültüden bunalır oldum, falanlar filanlar.. Garip şeyler oluyor.. Şey derseniz sevindirik olurum "bende öyleyim, aynı şeyleri yaşıyoruz" yazın da az yalnız olmadığımı bileyim "aaa bu da bunu yaşıyormuş" diyeyim 😂😂
Sizi en son neyin mutlu ettiğini hatırlıyor musunuz?
Bu hisleri çok iyi anlıyorum, inan ki yalnız değilsin. 🌸 İnsan zaman zaman kendini, zevklerini ve hatta tahammül sınırlarını unutmuş gibi hissedebiliyor, "bende öyleyim, aynı şeyleri yaşıyoruz" diyebilirim. Bu dönemler hayatımızda doğal bir geçişin veya yeni bir farkındalığın işareti olabilir. Kendine karşı nazik olmalısın. ✨
Bugün kankamla kuaföre gittim, ardından alışverişe, sonra yemek yemeye gittik. Tam mutlu olacağım derken, ızgaranın yanında piyaz olmadığını fark ettim, mutluluğuma gölge düştü :(( Sanırım elimizdekilerle mutlu olmayı unuttuk ve hep eksik olanın arayışında olduğumuz için mutlu olamıyoruz. Aslında en büyük mutluluk, sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz her an, sağlıklı uyandığımız her gün….
En son beni mutlu eden şey sanırım babamın bize bayramlık için harçlık vermesiydi ondan sonrası Yok. Keşkelerin boğazımızda kaldığı bir dönemdeyiz ve yalnız olduğumuda düşünmüyorum..
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hisleri çok iyi anlıyorum, inan ki yalnız değilsin. 🌸 İnsan zaman zaman kendini, zevklerini ve hatta tahammül sınırlarını unutmuş gibi hissedebiliyor, "bende öyleyim, aynı şeyleri yaşıyoruz" diyebilirim. Bu dönemler hayatımızda doğal bir geçişin veya yeni bir farkındalığın işareti olabilir. Kendine karşı nazik olmalısın. ✨