Özellikle utanç verici bir şey söylediğimde ya da yaptığımda kendi kendimi sürekli azarlıyorum, ben ruh hastası mıyım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle utanç verici bir şey söylediğimde ya da yaptığımda kendi kendimi sürekli azarlıyorum, ben ruh hastası mıyım?
Cevap
5Cevap
Ailenin söyledikleri içinde yankılanıyor biliyorum nasıl hissettiğini
Sadece o değil kendi kendimi devamlı zorbalıyorum zaten
Yani sana en büyük kötülüğü yine sen yapıyorsun dimi maalesef bende öyleyim
Benim insan içine çıkmamam lazım o derece utanıyorum kendimden az önce eve girerken komşuyla karşılaştım annene selam söyle dedi ben de MAL gibi siz de evdekilere söyleyin dedim o kadar utandım ki yani bundan çok daha fazla utandığım zamanlar oldu ama bu bile utanmam için bir sebep kadın ne yapacak eve gidip kocasına "komşunun kızının selamı var" mı diyecek kafamı dağlara taşlara sürtesim var
Anlıyorum çok saçma davrandığını düşünüyosun ama sen evdekilere komşunun selamı var dersen o da komşunun kızının selamı var dicek yani saçma bir olay yok burada. Kendine çok fazla yükleniyorsun ama neden böyle olduğunu biliyorum. Geçmişinde sosyal ortamlarda hep saçma ya da garip davrandığını düşündün ve artık her sosyal ortamda eski alışkanlığını sürdürmeye devam ediyosun istemeden. Ve bunu değiştiremediğin için de insan olan yerlerden kaçmak istiyosun çünkü oraya ait değilsin gibi hissediyosun. Seni çok iyi anlıyorum
Çok teşekkür ederim cidden beni anlamışsın şükür birilerinin beni anladığını da gördüm ya artık rahat ölebilirim☺️
Rica ederim☺️. O kadar çok yaşadım ki bu durumu ne kadar kötü hissettirdiğini çok iyi biliyorum. Allah yardımcın olsun gerçekten hiç kolay bir durum değil
Amin seninde yardımcın olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim🙃
Bende teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bence aslında çok tatlı samimi birisin ama işte geçmiş davranışların peşini bırakmıyor. Umarım gerçek kişiliğini göstermeye başlarsın bir gün
Umarım öyle olur emrecim ve umuyorum senin için de aynı şeyler olur
İnşallah
Kendi içinde çatışıyorsun belki de. Mantığınla, Duyguların Çatışıyor olabilir.
Evet bunu da yaşıyorum ve genelde canım gibi duygularımla hareket ediyorum
*canımın istediği gibi
muhtemelen bir konu hakkında ya da bir durum yaşadığında dışarıdan onaylanma ihtiyacı da duyuyorsundur
Hayır hiç öyle şeylerim yok
gülmekten cevap yazamadım
Iakfıskfınejfs evet biraz komik bi soru oldu
:) ruh hastası değilsin merak etme öz eleştiri seviyen yüksek
Teşekkür ederim ya en azından ruh hastası değilim🥳
:)
:)
Yanliz degilsin bende ruh hastasiyim
Olley be🥳🥳🥳
🍻
Az konuşmaya çalış sen de
Ya annemle babam çok konuşkan insanlar sürekli tanıdıkları biri var ve sürekli karşıma çıkıyorlar sorular soruyorlar falan ben de kendimi rezil ediyorum bu sayede
Yok çok bir cevap verme gülümse geç :)
Tamam bir de böyle deniyim artık napiyim sağol :)
Üzülme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini eleştirmek ve utanç duymak, özellikle istenmeyen bir durum yaşadığında, aslında birçok insanın tecrübe ettiği doğal bir tepkidir. 🫂 Ancak bu duyguların sürekli olması ve kendine karşı bu kadar yoğun bir nefret hissetmen, iç dünyandaki dengeye daha yakından bakman gerektiğinin bir işareti olabilir. Kendine daha şefkatli yaklaşmak sana iyi gelecektir. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. 🌱