Acılarınla, sevinçlerinle, doğrularınla, yanlışlarınla, iyiliğinle, kötülüğünle...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acılarınla, sevinçlerinle, doğrularınla, yanlışlarınla, iyiliğinle, kötülüğünle...

Cevap
8Cevap
Gerektigi kadarini gostersek kafi..
Ölçek ver. D
Bir tutam
🥰
Tamamen yansıtmam, gerektiği kadar diyelim
Güzel
Evet her zaman.
Kolay kolay göstermem herkese gerçek benliğimi. Önce bir bakarım karşımdaki insan gerçekten güven veriyor mu diye. Dışarıdan daha mesafeli, daha kontrollü görünürüm çoğu zaman ama içimde çok daha sıcak, çok daha hassas bir taraf vardır. Her duygumu da ortaya dökmem hemen. Tanıdıkça açılırım, emin oldukça kendim olurum. Gerçek benliğimi saklamam aslında, ama herkese de aynı şekilde göstermem.
Temkinli davranmak her zaman iyidir tebriker.
Teşekkür ederim 🙏😄
dümdüz insanım.
mutlu ve sorunsuz görünmeye çalışıyorum.
Sen insanmıydın yawff
Her zaman ve her durumda değil, olması gerektiği kadar.
Kararında olan her şey ne güzel değil mi?
Gerçek benliğimi çok az kişiye sunuyorum geri kalan insanlar ise hak ettiğini görüyoruz mesafeli ve kısıtlı yanı
Evet yansıtıyorum.
Tebriksler
Thanks
Gerçek benliğimi belirli insanlara yansıtır diğerlerine lololo yaparım
Bööö onlar püüüh
Gerçek benliğimi yansıtırsam beni dislarlar xnzjzj
Seni dışlayanı dışlarıs sıkıntı etme can. D
İnan bilmiyorum umrumds da değil sadece let it happen (xper kazanmak için yorum paylaşıyorum 32)
Öyle xper kasmak var mııı. D
Sadece çok sevdiğim insanlar görebilir
Sadece ölüler görür gibi oldu bu. D
😁✌🏻
Bazen vuruyorum bazen vurmuyorum sayın Hayko 😂
Hiiii haykomuyum ben. Hem içersen beni döversin dee haykii :D oyle bir şeyler anımsıyorum tovbeler olsun ne olduğunu hatırlayamıyorum :D
Hayko kızgın bu aralar Haluk Levent olaylarından çağırılmış ama sadece bilgi içinmiş 🙄🙄
Kayık gözlümü rahat bıraksınlar yiaaa. Bu iş iyice feto muhabbetine döndü. Kardeşim sen adamın bütün mecraları kullanarak yıllarca icraat yapmasına izin verip sonra insanlara neden bunlara para gonderdin diyebilirmisin yaa bu nasıl slk durumdur boyle. Oldu banka açsınlar senin onayını alarak sonra o bankayla işlem ypaanı da alın bari diyecem de o da olmustu değil mi. olmustu vallahi...
Bir yerde patlayacaktı zaten ne kadar izin verebilirlerdi memleket memleketlikten çıktı valla sonumuz hayırlara çıka
Umidin var yani helal olsun bonibon çikilop
Alamancı olmanın yollarını bulamayınca mecbur tavuğun yavrusuna kaz deriz artık
Aslında Şu an istesem her ülkeye gidebilirim ben yiaaa. Ama sorumluluklarım var. Şey gibi oldu almancılar der ya bende ülkemde yaşamak isterim ama kurulu düzenim var burada klsanflksaf
Bensiz yapamazlar ölürler kahrımdan falan bu ülke adamı narso da yapıyormuş
Benden anlaman lazımdı :D:D
Hepsi ülkeden yoksaaaa 😂😂
Hayır. Bedeli ağır oluyor genelde
Gerektiği kadarını yansıtırım
Gerekenler sadece...
Aynen yansıtırım
Dürüst ahmet.
teşekkür
Hayır.
Ayıp :D:D:D
Her zaman değil.
Ne zaman meselaa?
Tehlike kokusumu korkmalmıyım. D
Bilmukabele efenim çiçekler kalpler (gül)
Hemde nasi ula
Evet iki yuzli degilim
Evet ...
Gerektiği kadarını yansıtıyorum hepsini değil
Evet.
Elbette
Duruma göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten çok kıymetli bir soru. Kendini tüm yönlerinle, acılarınla ve sevinçlerinle olduğu gibi dışarıya yansıtabilmek, büyük bir iç huzurun ve cesaretin göstergesidir. ✨ Unutma ki, en güçlü bağlar samimiyetle kurulur. Sen ne kadar otantik olursan, çevrenle kurduğun iletişim de o kadar derinleşir ve anlam kazanır. 💖