Herkesin var mıdır hataları, yoksa hatalar mı bizi insan yapar?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin var mıdır hataları, yoksa hatalar mı bizi insan yapar?
Cevap
34Cevap
Ben yanlışlar yaptım ve görsel hafızamla bunları tekrar acıdan sonra tekrar hatırlayıp gördüm metitasyondan dolayı bence gelişti sezgiler o yüzden unutmuştum gerçekten sadece birini hatırlıyordum ve şunu fark ettim ben kendimi kullandırmışım az da olsa ve kendimle de gurur duydum hatırlayınca 3üncüden sonra ona hiç fırsat vermemişim akıllı davranmışım o an korkudan anneme demek gelmedi neden bilmiyorum galiba dışlanmaktan korktum sonra araştıra araştıra herşeyi çözdüm bu aile hep korkuyordu ve ikiyüzlü oldukları için çaktırmıyorlardı bunu nerden anladım kız bana vurdu birşeyle kaç kere hatırlıyorum o bile planlıydı çünkü hep beni susturmaktı niyetleri kötü göstermekti o yüzden o kadar çaba vardı kuzende korkuyordu yaptıkları ortaya çıkacak diye geç oldu ve ailesini de hatırladım konuşmaları gördüm onları da dedim suçum ne? uyumak sessiz kalmak travmam olması saf olmamdı görsel hafızamla bu yetenekle kendimle gurur duydum biri hariç oda düşmanlarımı tanıttı bu arada hatalarımı düzelttim kullanamadı yine her zaman ki gibi bu kez aynı tuzağa düşüremedi izin vermedim
Herkesin hataları vardır çünkü kusursuzluk doğaya aykırıdır ve hata yapmak, dünyayı keşfetme ve öğrenme sürecimizin kaçınılmaz bir parçasıdır. Hatalarımız bizi eksik veya kusurlu kılmak aksine, empati kurabilmemizi sağlayan alçakgönüllülüğü kazandırarak hayatın en derin tecrübelerini yaşatarak bizi tam anlamıyla insan yapar.
Peki sırf aklın ermedigi zaman yaptığın hatanın yargılanıp yüz üstü birakilman nedir
Namuslu mu oldun şimdi de yaş kemale erdi efendi paralı saf erkek bulyımda evleneyim kafasına girdin galiba😄
Oha az gel ordan be cinsellik bile yaşamadim ne diyorsun
Evlilik niyetiyle bir kızla görüştüm ayn8 yastaydık 35... Tertemisim cok namusluyum demisti... benim 19 yasindaki erkek kuzenim ohaaaaa abi ben ona çakıyom caktim cok uzak dur demisti kimseden emin degilim daha😄😄😄
Kral mesela burada birbirimizi tanımıyoruz ben kimim neyciyim bilmiyorsun yapmış olsaydım yaptım ne yapacağım akıl verin derdim değil mi? Ayrıca gözünle görmediğin kulaginla duymadığın bir şeye inanma tüm bir şehirde adı cikmamissa tabi
Gözümle görmeme gerek yok kulagimla duyuyorsam doğrudur yani... kendi kuzenim ne diye birden yalan konussun... siz kadınlar cok fazla isteklisiniz se x icin herseyden vazgecersiniz yeter ki erkek olsun koynumda kafasindasiniz ben bunu twcrübe ettim
Var, pişmanlıklarım da var ama kolektif olarak onların hepsinin toplamı eksikleri ve artılarıyla benim. İyi ki yaşanmışlıklar var.
Herkesin hataları vardır ama hatalardan pişmanlık doğmamalı. Hatadan ders çıkarılır ama pişmanlık sadece günlerimizi mahvetmeye yarar.
Hepimiz insanız iaki. hatarimiz var doğru hatalar insanı insan yapar
Vardır
Pişmanlıklarımızdan inşallah ders çıkarırız
Herkesin var Ama bazı hataları hatalı değil de ders olarak göreceksin
Hata yapmadan bilinçleşemezsin olgunlaşamazsın. O yüzden hatalardan pişmanlık duymak yerine ders çıkarın. Geçmişi değiştiremezsiniz.
Cokmu kötü karanlık
Ve şunu da şöyle bil hatasız insan yoktur
Hayır ya sadece ergenlik zamanında bi hevesle yaşıtım çocuklara sevgili olmuştum işte lise şeyleri bilirsin 3 4 kez öpüp sarıldım bilmiyorum aklıma gelince pişmanlık duyuyorum
Daha fazlası var emin ol
Herkesin kesin bir hatası vardır. Kimse asla mükemmel değil. Sadece hatalarından ders çıkarmaya çalış ve tekrarlama asla
Herkesin hataları olabilir benimde var keşke olmasaydı dediklerim ama önemli olanı onları tekrar etmemek yaşadıklarımızın ne hissettirdiğini unutmamak
hata gordugun seyler ruhunda yara birakmamissa ve tekrarlamiyorsan takilma. hata diye gorduklerini tekrarliyorsan terapi al.
herkesın hatası vardır, uzulme, ankaradan ısen pskolojık olarak yardım ederım sana cıddden
Sadece yaptığım pişmanlık 2020 de evlenmek oldu doğru düzgün dediğim kişi nedense hep karaktersiz çıktı 😔
Dur daha 30una gelmedin
20yim ahhaa
Yok be yapmam hata falan
Herkes hata yapar tabi
Pişmanlık duyabileceğim bir hata yapmadım.
Yaptıklarım keyifliydi
Yaptığım şeylerden hoc pisman olmadim
Nedir hataların
Neden pişmansın ki ne yaptınki
ya sadece ergenlik zamanında bi hevesle yaşıtım çocuklara sevgili olmuştum işte lise şeyleri bilirsin 3 4 kez öpüp sarıldım bilmiyorum aklıma gelince pişmanlık duyuyorum
Bunlar bişey değilki olağan şeyler sonuçta insansın sende bunlar masum normal şeyler bence
Ya zaten seneler önce ki şeydi ama exim bunu öğrendiğinde baya ağır şeyler soylemisti
Sanki onun yok ya konuşturmasın beni bence ondan olmazmış iyi ki olmamış bence hiç bukadar takıntı yapma pişman olacak durum yok
Haklısın ya insanları çok sallamamak gerekiyor yani illa birini sevince o olacak diye bi mecburiyetimiz olmamalı işine mi gelmedik istemedi mi tamam diyip geçeceksin takmayacaksın
Aynen gerçek ilişkininde temeli bu değilmi zaten herkes ilk tanıdığıyla ciddi olup evlenmiyor yani konuşuyorsun görüşüyorsun kafana yatarsa ciddi oluyorsun ama günümüz şartlarında pek değer görmeyen şeyler
Ya benim demek istediğim şey şu mesela ergenlikte yaptığım şey yüzünden yargılandım mesela bu sebepten çok kafaya taktım çünkü çok sevdiğim bir insandı illa o olsun kafasında olduğum için taktım belki de işte demek o ki takmayacaksın yani 10 yıllık sevgilin de olsa istemiyor zorlamanın anlamı yok herkes kendine baksın diyip geçeceksin
Hayırlısı böylemiş demekki çok körü körüne bağlanmamak gerekiyor bununla yargılıyorsa daha neler neler yapmaz böyle ablayışsız bir insanla olmaktansa hiç olmasın daha iyi yani
Ya birde düşün hani ergen aklıyla yapılan saçma bişeydi ben bunun farkındaydım 15 16 yasindaydim ve kendisiyle de 17 yaşından beri beraberdik Şu an 21 yasindayim mesela 4 senedir biriyle gözünü aciyosun bir sürü hayal kuruyorsun ve o sana boyle yapıp yargiliyo
Nelerden pişmanlık duyuyorsun
geçmişin çok mu kirli
Çocukluk hatası ya cinsellik falan yaşamadım
ya sadece ergenlik zamanında bi hevesle yaşıtım çocuklara sevgili olmuştum işte lise şeyleri bilirsin 3 4 kez öpüp sarıldım bilmiyorum aklıma gelince pişmanlık duyuyorum
Erkeklerin yargılayacagi bisey mi sence
Çok mu kötü?
Bilmem
Yzmak ister misin?
Herkesin var. Senin hatan ne?
boş ver
Anladım ben tamam
Geçmiş de kaldı
NE gibi
Geçmiş bitti gitti
Ne varki geçmişinde
Hatasız kul olmaz diyolar
Benim yok
Ne gibi
Hatalarımız var
İllaki vardır
Geçmiş dün artık kayboldu geri geliyor mu?
Gelmiyor
O yğzden çok skine takma
Bisey yasamadim ya zaten de takıntılı bi kişiliğe sahibim ve insanların dediğini çok umursuyorum
İyyy saçmalama iş hayatına başladın mı?)
Henüz değil hazırlanıyorum
İş hayatına geçince kimseyi takmazsın
Yine takarım takıntılıyım
Kendine zararı olur psikologa git hayat böyle geçmez veya saplam bir pompacı bul senş bş yumuşatsın
Pislik.
Ayıp
Hatam çok az
ben de
Hata yok tecrübe var
Ders almak önemli.
Olur illaki normal
Var emin ol
Haklısın
Hala da devam ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişindeki pişmanlıklar seni elbette düşündürüyor ve bu çok insanca bir duygu. İnan ki, hepimizin yaşamında 'keşke' dediğimiz anlar ve hatalar var. Aslında bu hatalar bizi olgunlaştıran, öğreten ve daha güçlü kılan değerli deneyimlerdir. Sen bu tecrübelerinle büyüyor ve gelişiyorsun. ✨