Çoğu kişi manken model oyuncu ol diyor ama cesaret edemiyorum hep beni pohpohladıkları gibi aslında benden daha güzel zibilyon tane kız olduğu için seçmelerde eleneceğimi düşünüyorum ne yapmam lazım
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu kişi manken model oyuncu ol diyor ama cesaret edemiyorum hep beni pohpohladıkları gibi aslında benden daha güzel zibilyon tane kız olduğu için seçmelerde eleneceğimi düşünüyorum ne yapmam lazım
Cevap
6Cevap
Eğer o kadar özgüvenliysen
Kendine sosyal mey hasapları aç içerikler ürek zamanla tanınırsın ve sana reklam sponsorluklar gelir
Kısacası bu güzelliğinin değerini bil güzel kullan zsmanın varken
Aradan 15-20 yıl geçsin o güzelliğinin artık hiç bir önemi kalmaz o yüzden hazır gençsin fırsatı iyi değerlendir ve çabuk değerlendir
Ama güzel miyim emin olamıyorum belki yakın çevrem sevdiği için beğeniyordur ya da yabancılar sarışın renkli gözlüyüm diye beğeniyordur
Ya şimdi ben sana desem ki fotoğrafını at ben dışardan yabancı biri olarak görünüşünü göreyim fikrimi belirteyim desem Kesin sen gayır olmaz diyip durursun.
Yani ben bu konuda hiç bir şekilde fikrimi sunamayacağıma göre sen de ailenin fikirlerine inanarak yap devam et
Özgüven kazan önce. Özellikle sana iyi gelen ortamları keşfet ve yeni arkadaşlar edin daha fazla etkileşim bir yerden sonra aaa vay be ben neymişim dedirtir sonrasında o adımı atarsın
Fotoğrafini at bana bende sana atayım bende güzel biriyim
Olurrr
Attım istek
Herkes kusurunu görür iyi özellikleri görmek istemez sosyal medya bunu dayatır
Aynada bakınca ne görüyorsun
Ya bazen kusurlarimi yüzümdeki sivilceleri falan istersen resmimi atabilirim çok dobra ol hatta zorbalayabilirsin seçmelere gitsem ne derler tipime?
Olur atabilirisn
Hadi
Takip ettim abla
Kimse görmeden yorum yapamaz
Atılır mı ki buradakilere resim gerçi sosyal medyada profilimde falan var hep gören görüyor ya da dışarıda
Aynı şey yani yorum yapmamıza yardımcı olur
Tamam dürüst olabilir misin eleştirel ol
Atacağım resim yazıyorum mesaj eğer müsaitsen
Tm at
Dene bir şey kaybetmezsin
Ya rezil olursam
Merak ettim keşke resmini de atsaydın
Sana atsam tipimi eleştirel şekilde yorumlar misin sosyal medyada tutar mı yoksa sıradan mi yüz hatlarim diye
Tabikide dürüst bir
Şekilde
Takip ettim profil resmimde var
Valla güzelsin oluru var potansiyelin iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelliğin algılanması çok kişisel bir yolculuktur. Başkalarının seni nasıl gördüğü kadar, senin kendini nasıl gördüğün de çok önemli. Belki de bu yolda adım atmadan önce, kendini ve eşsiz özelliklerini daha derinden keşfetmek sana iyi gelecektir. Kendi değerini dışarıdan gelen onaylara bağlamak yerine, içsel güvenini inşa etmeye odaklanabilirsin. Kim bilir, belki de o cesareti bulmak, senin için bambaşka kapılar açar. ✨🌸